Főmenü
Frissítések
Hírek
Cikkek
Társoldal hírek
Végigjátszások

Aloldalak
Bard's tale
Dragon Age
Gothic 3
KotOR
KotOR 2
Kult
Lionheart
NWN 2
The Fall
The Roots
The Witcher
Titan Quest
ToEE
Társoldalak
WoW Hungary
Morrowind HQ
SW: Galaxies
Baldur.hu
Fallout HU
Dungeon Siege 2
Oblivion HQ

Egyebek
Linkek
Impresszum

2005.05.24. - Kwish

Fable: TLC - 2005 E3: Gamespy szösszenet...


A Gamespy is összefoglalta a Fable: The Lost Chapters E3 bemutatója szerzett benyomásait. Rövid, de velős kis áttekintés. Új dolog nem nagyon van benne, talán csak annyi, hogy említésre kerül egy sárkány...


Biztató Aggasztó
Tökéletes azoknak, akik kihagyták az Xbox verziót, most már egér támogatással is. Feltehetőleg nincs benne elég új cucc azoknak, akik már végigjátszották.

A Fable PCs verziója nem csak egyszerűen egy magasabb felbontású grafikát ad majd. Bár, tekintettel arra, hogy milyen állat módon nézett ki a demó, feltehetőleg ez lesz a fő érv az értékesítés mellett. A játékosok átdolgozott irányítást kapnak majd (mely kihasználja az egér és a billentyűzet előnyeit). Az egyszerű irányító panel korábban négy slot-ra korlátozódott, az irányítás miatt. Most már kilenc dolognak van hely, s kedved szerint bármit idetehetsz, legyen az valamilyen felszerelési tárgy, varázslat, kifejezés/gesztus. Innen aztán könnyen aktiválhatod a dolgokat a számbillentyűk használatával. S mint ahogy Louise Copley, a Lionhead képviselője mondta: "A távolsági harc sokkal jobban működik az egér segítségével".

A Fable már eddig is rendelkezett némi újrajátszhatósági értékkel, feltételezve, hogy a jó, vagy gonosz döntések szerint játszod végig a játékot, amely eltérően közelíti meg a küldetéseket. De a Lost Chapters-ben lesz még egy kis ráadás is, mivel a játék Xbox verziójához képest 16 új küldetéssel találkozhatsz. Copley megmutatott nekünk egy olyan küldetést, mely során ki kellett vizsgálni az északi régión tapasztalható zavargások okait, s néhány új lénnyel is kell harcolni. Lesznek új varázslatok is, köztük két új hősi (epikus) varázslat. A karakter a Divine Fury (Isteni Őrjöngés) varázs használatával nagy csomó ugráló, kutya-szerű lényt intézett el.

Bőségesen állnak majd rendelkezésünkre új tárgyak is (beleértve a sapkákat is) - olyan dolgok is, melyek nem szerepeltek az Xbox verzióban. Importálhattok majd tetkókat is, könnyedén képpé konvertálva a ".jpg" fájlokat, melyeket aztán közvetlenül a karakter bőrén helyezhettek el.

Lesznek új gesztusok és animációk is. Copley mutatott néhány gitározó mozdulatot, és például a csirke-táncot. "Tudom, ez totális hülyeség, de a csapat annyira élvezte, mikor összehozta ezeket. S mindegyikhez kapcsolódik valami értékes dolog is" - állította.

A kilenc új terület közül megmutatott egy új, havas várost, s megmagyarázta, miként töltik be majd a Lost Chapters-ben a történet korábban tapasztalt réseit. "Az eredeti játékban felvetődött kérdések közül nagyok sokra megadjuk majd a választ. Mi volt például az az ajtó, a céh mögött? Miért volt ott a világítótorony? - meg az ilyen dolgokat. Ráadásul, a játék végén egy egész nagy sárkánnyal is összefutunk.

Szerző: Tom Chick
Forrás: Gamespy


(Vissza)




Frissebb kapcsolódó cikkek:

2005.06.02. - Fable: TLC - Képek a Hivatalos oldalról
2005.06.15. - Fable: TLC - Fejlesztői napló 2
2005.07.10. - Fable: TLC - PC Gamezone előzetes
2005.07.10. - Fable: TLC - Happy Puppy előzetes, khmm
2005.07.13. - Fable: TLC - Fejlesztői napló 3

Korábbi kapcsolódó cikkek:

2005.05.21. - Fable: TLC - Videó a Gamespy-on
2005.05.18. - Fable: TLC - E3 előzetes az IGN PC-től
2005.05.12. - Fable: TLC - Interjuhé a C&VG-ről
2005.05.06. - Fable: TLC - E3 előzetes a Gamespotról...
2005.03.16. - Fable: TLC - PC verzió bejelentése


Az összes kapcsolódó cikk felsorolása