Főmenü
Frissítések
Hírek
Cikkek
Társoldal hírek
Végigjátszások

Aloldalak
Bard's tale
Dragon Age
Gothic 3
KotOR
KotOR 2
Kult
Lionheart
NWN 2
The Fall
The Roots
The Witcher
Titan Quest
ToEE
Társoldalak
WoW Hungary
Morrowind HQ
SW: Galaxies
Baldur.hu
Fallout HU
Dungeon Siege 2
Oblivion HQ

Egyebek
Linkek
Impresszum

Társoldalak

Oldalunk egyik célja (néhány játék részletesebb ismertetése mellett), hogy megpróbáljuk összefogni az eddig elkészült, vagy éppen készülő crpg játékok magyar nyelvű fan-site-jait, hogy koncentráltan elérhető legyen ez a típusú információ az érdeklődőknek...
Társoldalaink esetleges frissítéséről igyekszünk azonnal tájékoztatást adni, arra törekedve, hogy itt minden aktuális információt elérjenek a lelkes rajongók (valamiféle hírgyűjtő-medencét szeretnénk kialakítani).
...És persze a frissebb dolgok mellett, ha van, a régebbi anyagok lelőhelyeit is megpróbáljuk csokorbaszedni...WoW Hungary

WORLD OF WARCRAFT HUNGARY2003. decemberében indult oldal az első magyar World of Warcraft oldal, mely megdöbbentő mennyiségű, és részletezettségű anyagot mutat fel. Információk a Warcraft univerzum világáról, történelméről, a játékban fellelhető fajok, karakterosztályok, és képességek mikéntjéről és még sok-sok másról (és ezt most nyugodtan mindenki szó szerint veheti). A lelkes alkotógárdának köszönhetően szinte napi frissítésű az oldal, s mindenki biztos lehet benne, hogy előbb-utóbb szinte minden új információ megjelenik itt magyar nyelven is. A rajongók tobzódhatnak a "mellékesen" kitett anyagok között is: térképek, háttérképek, videók, művészeti elemek, koncepció rajzok találhatók az oldalon. A böszme nagy FAQ minden kezdő kíváncsiságát kielégítheti, de a már most bőszen pörgő fórumban minden további kérdést feltehet az idetévedt vándor. "Rossz" belegondolni, mi lesz az oldalból, ha a játék is megjelenik, várhatólag az egész magyar WoW közösséget összefogó site lesz belőle.

Az oldal frissítéseiről 2004.03.08-tól kezdődően olvashattok itt is..

(Vissza)Morrowind HQ

MORROWIND HQA szerkesztők ismertetője:
A Morrowind HQ - ahogy a neve is jelzi - a "The Elder Scroll" sorozat harmadik részevél, a Morrowinddel, es azok kiegeszítőivel (Tribunal, Bloodmoon) foglalkozik. Magyarországon ez a sorozat, számunkra érthetetlen módon nem kapta meg a kellő figyelmet, és a szerintük őt illető elismerést. Ezen kivül 2003 őszén csupán egyetlen egy magyar nyelvű oldalt találtunk a témában, amelyet erős túlzással sem nevezhettünk volna "friss"-nek. Így aztán, az előbbi két ok által vezérelve úgy döntöttünk, csinálunk egy oldalt a kedvenc játékunknak is, teljesen önkéntesen, hobbi szinten. Így aztán pár hét alatt kész is lett a gumininja HQ csoport legújabb oldala, a Morrowind HQ, mely a napokban már a v2.0es verziónál tart.

Az oldal által nyújtott tartalmat talán két szóval lehetne összegezni: "Morrowindről minden". Hogy ez mit takar?
 • Először is a folyamatosan bővülő "Főbb és Egyéb küldetések" rovat leírásaiban megtalálható a játékban megtalálható Céhek, Frakciók, ősi Dark Elf Nagyházak és egyéb szervezetek küldetéseinek ismertetése.
 • Karakterlapok minden mennyiségben, az egyik legnépszerűbb rovatunk. Ebben, az oldal látogatói által beküldött játékoskarakterekkel, azok képeivel és adataival ismerkedhet az ember.
 • Másik igen népszerű nyilvántartás a Kincseskamra, melyben a játékban megtalálható kincsek és ereklyéket gyűjtjük össze, szintén látogatóink segítségével.
 • A játék igencsak egyedi rendszerét bemutató leírások - a karaktergenerálás mikéntjétől egészen a bonyolultabb alkímista receptekig - is sokat segíthet.
 • Rengeteg tipp és trükk vár a játékosra - legyen az gazdagodási, életbenmaradási vagy technikai irányú - ha bekukkant a "Tippek és trükkök" közé.
 • Folyamatosan bővülő mod ismertetőkben mindenki kereshet pluginokat a játékhoz, melyeket megpróbálunk képekkel és rövid élménybeszámolóval közreadni.
 • A játék háttértörténetéhez, történelméhez, hitvilágához kapcsolódik az "Elder Scrolls" rovatunk, melyben Mythos és LcE tollából olvashattok írásokat, novellákat, ismertetőket.
 • Letöltések között többnyire modok és hasznos pluginek találhatóak, melyeket teszteltünk és melyek ismertetőit el is olvashatjátok.
 • Az oldal Forumán kevés kerdés marad megválaszolatlan, szintén köszönhetően az oldalhoz kapcsolódó, igencsak segítőkész közösségnek.
 • És természetesen mindez csak a mai állapot, holnapra lehet valami új vár a látogatókra, ezért aztán érdemes visszanéznie annak, akit elvarázsolt a játék fantasztikus világa...
Az oldal frissítéseiről 2004.03.23-tól kezdődően olvashattok itt is..

(Vissza)
SW: Galaxies

SW: GALAXIES HUNGARIAN FAN SITEA szerkesztők ismertetője:
"Az oldalunk 2001 szeptemberében indult. Akkoriban még csak a lelkesedés vitte a hátán, de az az idők folyamán sem csökkent. Már a kezdetekben sikerült elérni azt a kitüntetett pozíciót, hogy hivatalos SOE fan oldallá váljunk. Ezután ugyan kisebb nagyobb állóvizekkel, és számos design-váltással a hátunk mögött, az oldal töretlenül ontotta a híreket a játékról és ma már hazánk legnagyobb SWG-vel foglalkozó online magazinjává nőtte ki magát. Az olykor-olykor feltűnő játéktechnikai és egyéb cikkek mellett színesítő jelleggel több képregény-sorozatot is futtatunk párhuzamosan. Több évre visszamenő archívummal rendelkezünk vidók és képek terén. szinte minden régebbi anyag megtalálható oldalainkon. Oldalunkon működik chat és Magyarország legnagyobb SWG fórumával rendelkezünk, több tízezernyi hozzászólással. Ha érdekel a játék vagy egyszerűen csak kérdésed volna, akkor nyugodtan látogass el az oldalra vagy kérdezd meg a fórumon, valaki biztosan segíteni tud neked.

Az oldal frissítéseiről 2004.03.23-tól kezdődően olvashattok itt is..

(Vissza)
Baldur.hu

INFINITY: WWW.BALDUR.HUA szerkesztő ismertetője:
Az Infinity www.baldur.hu a ma már klasszikus, széles körben ismert és méltatott Baldur's Gate II és Icewind Dale I-II CRPG-k nemhivatalos magyar otthona. Itt mindent megtalálsz, ami ezekkel a játékokkal kapcsolatos: bemutatók és ismertetők, igen alapos és széleskörű leírás a szabályokról (többek között D&D 2. és 3. kiadás alapok), háttérinformáció a játékok helyszínéről, az Elfeledett Birodalmak világáról, NPC ismertetők, végigjátszások, a játékok magyar fordításai, tippek... 2000 májusa óta rengeteg anyagot sikerült felhalmozni és tovább halmozzuk ;-) A lelkes közösség gyakran nyüstöli a fórumot, így itt választ kapsz legelvetemültebb kérdéseidre is.

Az oldal frissítéseiről 2004.03.23-tól kezdődően olvashattok itt is..

(Vissza)
Fallout HU

FALLOUT TRILÓGIA MAGYARÍTÁSA szerkesztők ismertetője:
A Fallout Trilógia Magyarítás oldala kezdetben az eddigi legsikeresebb posztapokaliptikus világban játszódó CRPG játék, azaz a Fallout 2 fordításával indult. Azóta kinőtte magát, s mindhárom játék fordításával foglalkozik (Fallout 1, Fallout 2 és Fallout Tactics). A magyarítások mellett igyekszünk minél több információt is megosztani a játékokról magyar nyelven.
Jelen pillanatban mindegyik játékhoz tartozik egy
 • éppen aktuális verziójú, letölthető magyarítás
 • aktívan működő fórum
 • letölthető, részletes végigjátszás
 • térképoldal, jelmagyarázatokkal kiegészített térképekkel
 • infóoldal, mely képekkel kiegészített információkat tartalmaz a játékokban található tárgyakról és a felvehető képességekről (Perkekről).
2004. nyarának elejére tervezzük, hogy elkészülünk mindhárom játék első verziójú fordításával. Addig is bátran látogassatok el hozzánk!

Az oldal frissítéseiről 2004.03.24-től kezdődően olvashattok itt is..

(Vissza)Dungeon Siege 2

DUNGEON SIEGE 2 nem hivatalos magyar oldalA szerkesztők ismertetője:
2004. juniusában készült el oldalunk, az első Dungeon Siege 2 nem hivatalos magyar oldal, amely megpróbálja megismertetni az emberekkel milyen is a DS2... vagy hogy milyen is lesz. Az oldalon találhattok híreket, leírásokat, letöltéseket, képeket és még sok mást.
Ez az előre láthatólag is élvezetes RPG remélem sok más ember érdeklődését is felkelti és remélem, hogy az oldal jóvoltából egyre többen megismerkedhetnek majd vele.
A játék megjelenése után sokkal több információval és hírrel fog szolgálni az oldal. Addig is kellemes böngészést kívánunk.

Az oldal frissítéseiről 2004.07.20-tól kezdődően olvashattok itt is..


(Vissza)

Oblivion HQ

OBLIVION HQIsmertető: (ez még csak az enyém ;-) )
A Gumininja HQ csapata a Morrowind HQ nyomdokain haladva már az Elder Scrolls IV bejelentése előtt lázas munkába kezdett, hogy egy - a Morrowind HQ-hoz hasonlóan - színvonalas, minden információra kiterjedő oldalt hozzon létre e játékkal kapcsolatban is.
Ennek eredményeképp született meg az Oblivion HQ. Természetesen az oldal csak a rendelkezésre álló információkból gazdálkodhat, így sok dologgal még nem szolgálhat, de ahogy telik-múlik az idő, fokozatosan bővül a tartalom.
Kellemes nézelődést mindenkinek!

Az oldal frissítéseiről 2004.09.11-től kezdődően olvashattok itt is...

(Vissza)