Főoldal
Bard's tale
Dragon Age
Gothic 3
KotOR
KotOR 2
Kult
Lionheart
NWN 2
The Fall
The Roots
The Witcher
Titan Quest
ToEE
Játék
FAQ
Jellemzők
Követelmények

Karakterek
Fajok
Skills
Perks
Traits
Attributes

Mágia
Tiltott művészet
Thought magic
Tribal magic
Divine magic

Világ
Történelem
Helyszínek
da Vinci naplója

Játékleírás
Harc
Frakciók
NPCk
Tárgyak

Háttérinfók
Chatlog
Q&A
Interjuhuk

LIONHEART

Az Úr 1588-ik évében járunk, kritikus időszak ez a miénkhez kísértetiesen hasonló, azonban mégis fantasztikusan idegen alternatív világban. A Harmadik Keresztes-hadjárat során történt végzetes esemény miatt e másik világ történelme gyökeresen másképp alakult. Ez az esemény, a Szakadás, feltépett egy másik világba vezető, időtlen-idők óta lezárt átjárót. Nagy erőkkel bíró szellemek és mágikus energia áramlott rajta keresztül, örökre megváltoztatva az embereket és a világot. Azok, kik felfogták ezen új erők természetét, hatalmasok lettek. A hétköznapi emberek számára azonban a varázslat, a bűbáj félnivaló dolog maradt, s egyértelműen a gonosz démonok kezemunkáját sejtették mögötte. Az emberek szerte Európában védelmet kerestek a gonosz hordái ellen, s ennek érdekében még életük irányítását is hajlandóak voltak átengedni az Inkvizíciónak. Történetünk idejében - közvetve, vagy közvetlenül - már az Inkvizíció uralja a civilizált Európa legnagyobb részét. Fáradhatatlanul üldözve az eretnek mágusokat, és a mágikus lényeket az Inkvizíció sokakban tiszteletet és hitet ébresztett, de másokban csak félelmet és megvetést keltett. Az egyenlőtlenségek, a mágusok, boszorkányok és mágia bármilyen fajtájának üldözése, az állandó fenyegetettség érzete, hogy a különféle szörnyek örökre az Árnyak birodalmába taszítják a világot meggátolta a Reneszánsz kialakulását, s a világot a Sötét Középkor posványába rekesztette..

E világba kerülve egy olyan karaktert alakítasz, aki saját képességeivel, erőforrásaival, és eszközeivel próbált helyt állni. Az emberektől és szellemektől segítve kell eldöntened, hogyan tudod legjobban fejleszteni képességeidet, hogy végül legyőzd a közted, és végső sorsod között álló akadályokat..

FAQ
Alapkérdések.. amik most már túl nagy gyakorlati jelentőséggel nem is bírnak.. de igazából érdekes, elég jó átfogó képet adnak a gammáról..

Jellemzők
Röviden mivel is jellemezhetjük a játékot..

Követelmények
No, milyen gép is kéne, hogy fusson a progi..