Főmenü
Frissítések
Hírek
Cikkek
Társoldal hírek
Végigjátszások

Aloldalak
Bard's tale
Dragon Age
Gothic 3
KotOR
KotOR 2
Kult
Lionheart
NWN 2
The Fall
The Roots
The Witcher
Titan Quest
ToEE
Társoldalak
WoW Hungary
Morrowind HQ
SW: Galaxies
Baldur.hu
Fallout HU
Dungeon Siege 2
Oblivion HQ

Egyebek
Linkek
Impresszum

2005.08.13. - Kwish

Végigjátszások


Írtam régebben néhány végigjátszást, a "nagy" klasszikus fantasy RPGk némelyikéhez. Mivel úgy tűnik, még mindig vannak olyanok, akik ezekkel a régi-régi (de jó) játékokkal töltik az időt, sőt mi több, kíváncsiak lehetnek egy végigjátszásra is, úgy döntöttem felteszem őket. Jobb, mintha küldözgetném :-)


A képekre kattintva lehet letölteni a lezippelt word fájlokat. Helyesírási hibákért nem vállalom a felelősséget, mert úgyis vannak. A szerkezetre az a jellemző, hogy elől a szöveg, aztán hátul táblázatokban a megtalált tárgyak felsorolása (az IWD játékoknál már véletlen generátor volt, úgyhogy sokat nem jelentenek a leírtak).
Jah, és alapbetegségem, hogy rendszerint kaotikus jó karaktert alakítok, ezért gonosz opciókat nem erőltetem, a gonosz NPC társakat meg végképp nem...

Rettenetes copyright következik!: Kérem senki se szopálja le őket (márha valakinek még eszébe jut), egyszerűen tegyen linket az oldalra. Előre is köszke. (Most mindenki retteg a rettenetes copyright-tól, remélem! :-) )

(477 kb)
BALDUR'S GATE 2
SHADOWS OF AMN

Ezt a végigjátszást egy mágus karakterrel írtam végig, aztán kiegészítettem egy harcossal, majd abbahagytam egy pappal. Nincs benne az összes NPC kaland, stronghold stb, de a játék végigviteléhez 'asszem elég.
BALDUR'S GATE
THRONE OF BHAAL

Emlékeim szerint tán ez volt az utolsó teljes végigjátszásom, és azt hiszem, messze ez sikerült a legjobban. Ha nem tévedek nagyot, akkor a harcos karakterrel folytattam a BG2t (bár ennek itt már nincs jelentősége). Az extrák is nagyon hasznosak!
(307 kb)


(169 kb)
ICEWIND DALE
Végigjátszás hattagú csapattal (paladin, harcos, bárd, pap, tolvaj, nekromanta). Talán ebben a játékban pap helyett hasznosabb a druida (legalábbis emlékeim szerint ezen filózgattam). Jah, talán ez volt az első végigjátszásom. Olyan is :-)
HEART OF WINTER
Ez a játék (ha valaki nem tudná), az IWD kiegészítője, így én ua. a M.A.G.U.S. csapattal folytattam a kalandokat. Talán nem is kell hozzá végigjátszás, elég kardcsapdosós a cucc, legalábbis ahogy emlékszem, gondolkodni nem álltam meg.
(86 kb)