Főoldal
Bard's tale
Dragon Age
Gothic 3
KotOR
KotOR 2
Kult
Lionheart
NWN 2
The Fall
The Roots
The Witcher
Titan Quest
ToEE
Általános
Jellemzők

Karakter
Alapstat
Tárgyak

Mastery
Earth

Háttérinfók
Értékelések
Előzetesek
Interjúk
Blog
IT Preview
IT Interjúk
IT DevD
IT DevG

TITAN QUEST

A Titánok, az istenek előtti istenek, kiszabadultak örökkévaló börtönükből hogy elpusztítsák a világot. Az ősi s új istenek között dúló titáni harcban csak az egyik fél szerezheti meg a végső hatalmat. Végül rajtad, az emberiség hősén múlik, hogy határozz minden élő létezéséről.

Játékosként az a feladatod, hogy hősies küldetések során bejárd az ókori világot, s felfedezd azokat a titkokat, melyekre az ősi és haragos istenek bebörtönzése miatt van szükséged. Olyan távoli helyekre kell ellátogatnod a hatalomért folytatott harc során, mint a Parthenon, a Knosszoszi Labirintus, a Nagy Piramisok, Babilon Függőkertjei és az ismeretlen Ázsia messzi vidékei... Utad során rémisztő szörnyeket, misztikus bestiákat kell legyőznöd, melyek veszélyeztetik küldetésed teljesítését.

A rugalmas osztályrendszer szinte korlátlan lehetőséget ad a játékosoknak karaktereik fejlesztésére. A skilleket nagyon sokféle módon lehet alakítani, és sohasem avulnak el. A magával ragadó, gyors ütemű játékmenetnek, és a hihetetlen mennyiségű egyedi zsákmánynak köszönhetően rendkívüli élmény vár a játékosokra.

Itt a lehetőség arra, hogy egyedül, vagy barátaiddal együtt átéld ezt a hatalmas, történet vezette kampányt, hogy megmentsd az emberiséget.

Az Age of Empires társ-fejlesztője, Brian Sullivan egy teljesen új akció-szerepjáték ötletével állt elő, mely az ősi Görögország és Egyiptom misztikus földjén játszódik. A lenyűgöző vizuális megjelenítés és a gyors-ütemű játékmenet egy igazán filmszerű játékélményt biztosít a játékosok számára...

Jellemzők
Alapinformációk a játékról.