Főoldal
Bard's tale
Dragon Age
Gothic 3
KotOR
KotOR 2
Kult
Lionheart
NWN 2
The Fall
The Roots
The Witcher
Titan Quest
ToEE
Általános
Jellemzők
Történet
FAQ
Board FAQ

Karakterek
NPCk
Tulajdonságok
Szakértelmek

Játékmenet
Harcrendszer
LWA
Küldetések
Tárgykombók

Háttérinfók
Értékelések
Előzetes
Interjuk
Development Diary
Letöltések
Galéria

The Fall - Last Days of Gaia

Egy 3D enginevel megáldott rpg játék, ami 2083-ban játszódik. Egy globális katasztrófa csaknem kiírtotta az emberiséget a föld szinéről, és neked a túlélésért kell küzdened egy barátságtalan világban. Erőszakos bandák uralják a társadalmat, és az ököljog az egyetlen jog, ami érvényben van.

A te feladatod, hogy az "Új Rend Kormányzata"-nak (Government of the New Order) dolgozz. A káosz világában ez tűnik az egyetlen elfogadható opciónak, különösen, hogy a kormány ellátja a polgárait vízzel, élelemmel, és fegyverekkel. Ez minden, amit egy zsoldos elvárhat ezekben az időkben.

Szedj össze egy 6 fős csapatot, és szereld fel őket több mint 300 féle fegyverrel, páncéllal. Végül erőszakold ki a helyed ebben az új világban, ahol senki sem ismeri a "könyörület" szó jelentését.


Jellemzők
Milyen is ez a játék? Háát, szerepjáték.. annak mondják, de hogy a végén mi lesz belőle, kénytelenek leszünk saját bőrünkön megtapasztalni..

Történet
Mi történt az emberiséggel, hogy egy ilyen szörnyen lepusztult, kiégett világon kell vergődni a maradék túlélőknek? És mi történt Veled, mit remélhetsz a Pusztulatban?

FAQ
Néhány, az emberben leggyakrabban felmerült kérdések közül.. mármint ami egy játékkal kapcsolatban felmerül (az élet értelmét itt ne keressétek).

Board FAQ
Egy lelkes rajongó, Tayl a hivatalos boardon elhangzott információkból összegyűjtögetett egy nem-hivatalos FAQ-ra valót, ami jóval részletesebb, mint a hivatalos. Ennek a nem teljes fordítása olvasható itt..