Főoldal
Bard's tale
Dragon Age
Gothic 3
KotOR
KotOR 2
Kult
Lionheart
NWN 2
The Fall
The Roots
The Witcher
Titan Quest
ToEE
Általános
Jellemzők
FAQ
Követelmények
Problémák
Csalások
Patchek

Játékvilág
Világok
Járművek
Tárgyak
Fegyverek
Páncélok

Karakter
Kasztok
Tulajdonságok
Skillek
Képességek
Erőtrükkök

Játékmenet
Végigjátszás
Társak

Háttér info

KNIGHTS OF THE OLD REPUBLIC

Messze, messze egy távoli galaxisban jóval a Galaktikus Polgárháború előtt egy hősies dráma veszi kezdetét..

Lépjetek be ebbe a hősi eposzba, amely a Köztársaság Aranykorában játszódik - közel 4.000 évvel az első SW film időszaka előtt - a korban, amikor a Jedi és Sith lovagrend még egyaránt több ezer főt számlált.. A Galaxis épp most heveri ki a Sötét Lordokkal vívott legutóbbi konfliktust, de máris újabb háborúskodás tör ki a Jedi és a Sith lovagok között. A Te tetteid határozzák meg ennek a kolosszális galaktikus háborúnak a végkifejletét.. Te vagy a Jedik utolsó reménye, s elszánt harcosok egy kis csapatát vezetve kell hősies küzdelemben megmentened a Galaxist. Vajon az Erő csodálatos hatalmát arra fogod használni, hogy megmentsd a Köztársaságot? Vagy engedsz a sötét oldal csábításának?

Hős leszel, vagy hitszegő csirkefogó, megmentő, vagy hódító.. bölcsen kell választanod, mert egyedül te dönthetsz az egész galaxis sorsáról!

Itt található minden mi szép és érdekes, és úgy általában érdekel egy játékkal kapcsolatban, mielőtt egyáltalán elmélyednénk benne, ha valaki nagyon nem tudja mit akar, ide lessen be.. Jellemzők, FAQ, rendszerkövetelmények..

Jellemzők
A játék jellemzőinek igencsak szűkszavú, tömör összefoglalása, ha tudni akarsz valamit, nézz be a FAQ-ba..

FAQ
Igen résztetes, meglehetősen sok részletre kiterjedő FAQ.. mindenképp érdemes elolvasni, ha még nem döntöttük el, kell is ez a játék, vagy sem.. :-)

Követelmények
Milyen vas kell ehhez a csodához.. legalábbis a dolgok jelenlegi állása szerint..

Problémák
Itt szerepeltetjük azokat a problémákat, amiket még a fejlesztő BioWare is elég jelentősnek talál ahhoz, hogy külön foglalkozzon vele..

Csalások
A BioWare külön felhívta a figyelmet a csalás veszélyeire, ugyanis ha valaki csal, akkor tönkreteszi, elcseszheti az egész játékot, a játékélményt.. hogy mik is ezek a necces dolgok?

Patchek
Az eddigi javításokkal, foltozgatásokkal kapcsolatos infót lehet itt megtalálni, a letöltési hellyel együtt (még nem nálunk..) A hivatalos oldalon levő komment szerint minden pöcs tartalmazza a korábbi verziók módosításait is (elég mindig az utolsót letölteni).