Főoldal
Bard's tale
Dragon Age
Gothic 3
KotOR
KotOR 2
Kult
Lionheart
NWN 2
The Fall
The Roots
The Witcher
Titan Quest
ToEE
Általános
Jellemzők
FAQ
Rendszerspeci

Játékvilág
Bolygók
Társak
Krónikák

Karakterek
Kasztok
Prestige-class
Tulajdonságok
Szakértelmek
Képességek
Erőtrükkök
Formák
Táblázatok

Játékmenet
Végigjátszás
Modok

Háttérinfók
Értékelések
Előzetesek
Interjúk
Development Diary
Infómorzsák

Előzetesek

Beharangozók, beetetők ésatöbbi, ésatöbbi a világ minden tájáról, telis-teli ismétlődő, és egymástól lopkodott információkkal.


2005.01.31. - Kwish

Gamespy mini-előzetes / PC (05.01.30)
Megjelent a Gamespy-on is egy mini-előzetes. Ebből már szemezgettem (nagyon!), de az már azért kiderült az eddigiekből is, hogy az Xbox-hoz képest lényegesen új dolgok nincsenek...

Tovább..


2005.01.28. - Kwish

Gamespot mini-előzetes / PC (05.01.27)
Megkezdődött a finom marketing munka a PC verzió megjelenését megelőzően. A sort a Gamespot nyitotta meg a múltkori kis interjuhéjával, s most egy mini előzetesben számolnak be a PC verzió kipróbálása során szerzett tapasztalataikról. Új infó nincs az interjúból érezhető dolgokhoz képest

Tovább..


2004.12.02. - Kwish

IGN cikk a morális döntésekről... avagy a Sötét oldal vonzása... (04.12.01)
A legújabb IGN cikk ("kissé" spoiler szagú egyébként! VIGYÁZAT!) arról mesél, hogy a főkarakter miként vergődik a Sötét és Világos, pontosabban csak a Sötét oldal vonzásában. Bármelyiket is választja az ember, mind a párbeszédek, és mind a tettek kapcsán számos lehetőség áll előtte. Szinte minden sarkon választani lehet a jóindulat és a rosszakarat, a kegyetlenség és a kedvesség, vagy az önzés és önzetlenség között.

Tovább..


2004.12.01. - Kwish

IGN ismertető néhány csapattagról... (04.11.30)
Az IGN.com ismét (most valószínűleg egy sorozat születik, hype rulZ) írt egy cikket a KotOR2-vel kapcsolatban, ezúttal néhány csapattagról.

Tovább..


2004.11.30. - Kwish

IGN beszámoló a befolyásolás művészetéről... (04.11.29)
Az IGN.com ismét lehozott egy elég érdekes cikket. A fénykardok után, most a főkarakter/csapattársak viszonyt alapvetően befolyásoló játék jellemzőről ejtenek egy pár szót.

Tovább..


2004.11.19. - Kwish

IGN preview egy röpke játék alapján (04.11.18.)
Az IGN.com kitett egy röpke áttekintést a játékkal kapcsolatban, amely már tényleges játékélményen alapszik. Érdemes ellátogatni az oldalra, mert kitetettek olyan 26-27 új képet is (én csak néhányat szopáltam el).

Tovább..


2004.11.02. - Kwish

KotOR2 - IGN RPGVault első pilla (04.11.01)

Az IGN RPGVault lehozott néhány gondolatot, az Obsidian új játékáról, melyben a Jedik kíméletlen vadászat áldozatai lettek, mígnem végül te leszel közülük az utolsó... Nehéz megállapítani a stílusát, de leginkább talán mégis az előzetesek közé való... Ne keressünk benne új dolgot...


Tovább..


2004.10.19. - Kwish

KotOR2 - PCGamer preview (04.10.19)

A PC Gamer készített egy kis previewt, új infó nem volt benne, no jó, talán egy iciri-piciri, de mivel régen jelent már meg átfogó anyag a játékról, ezért lefordítottam az egészet.

Tovább..


2004.07.15. - Kwish

KotOR2 - Preview áttekintés (GameSpy, GameSpot, HomeLAN Fed, IGN)

Ha minden igaz tennap volt egy sajtóbemutatója a TSL-nek, ahol az E3-hoz hasonlóan egy demó-jellegű képződményen bemutatták, hogy mennyiben is lett szebb, és jobb a játék a legutolsó (és első) nyilvános leleplezés óta. Több gamer site is beszámolt a jeles eseményről, úgy döntöttem, nem fordítok le egyet sem, inkább a lényeget foglalom össze (ennek egyrészt a lustaság, másrészt az a szomorú tény az oka, hogy olyan sok új info nem derült ki). Nah, szóval..

Tovább..


2004.06.14. - Kwish

KotOR2 - Előzetesek, mán megint

Ismét megjelent néhány preview, előzetes, miegymás a játékkal kapcsolatban, leginkább csak felsorolnám őket, és az egyikből megemlítenék egy érdekes momentumot is...

Tovább..


2004.05.23. - Kwish

KotOR2 - Demo élmények (04.05.20)

Két részletesebb demo beszámoló is megjelent a neten, még az E3 standon kipróbálható játékdemóval kapcsolatban. Átfutottam őket, és próbáltam (főként az eddig még nem ismert) érdekesebb dolgokat kiszedegetni (szinte kizárólag csak az KotorFanFic oldal anyagából).

Tovább..


2004.05.14. - Kwish

KotOR2 - IGN és Gamespy szemezgetés


Az E3 miatt mindenki írogat a nagy nevekről, mint pl. a KotOR2-ről is, ámbár sajnálatos módon új információ nincs a dolgokban. Ezekben az előzetesekben hihetetlen erővel próbálják bombasztikus információként tálalni az elmúlt napokban már unalomig ismételt dolgokat. Két ilyen anyagba néztem bele a legfrissebbek közül, az ign.com, és a gamespy előzetesébe: Megpróbáltam néhány olyan dolgot összeszedni, ami egy iciri-picirit mond valami újat, vagy csak egyszerűen érdemes az ismétlésre..
Tovább..


2004.05.09. - Kwish

KotOR2 - Gamespot preview (04.05.08)

Tennap a Gamespot ígéretéhez híven leközölt egy kisebb előzetest, persze a fele most is a régi cuccok új köntösben való bemutatása, de sebaj, most azért vannak új dolgok is.


Tovább..


2004.05.05. - Kwish

KotOR2 - Gamespot preview (04.05.05)

Megjelent a Gamespoton is egy preview a játékról, ebből is próbáltam szemezgetni egy kicsinyt, újdonság kvázi nincs is benne, csak egy kicsit másképp és máshogy közlik az infókat...


Tovább..


2004.04.26 - Kwish

KotOR2 - Eurogamer preview (04.04.26)
Az eurogamer.net még a hivatalos tájékoztatás előtt leközölt egy kisebb preview-t a KotOR2-ről, a külsős források szerint az EGM-ben megjelent cikk alapján. Kicsit részletesebben kifejti azt, amiről már korábban szó volt. Szerintem egyébként ez még elsősorban az XBox-os cuccról szól, de úgy gondolom, nem lesz nagy különbség most sem a kettő között.


Tovább..