Főoldal
Bard's tale
Dragon Age
Gothic 3
KotOR
KotOR 2
Kult
Lionheart
NWN 2
The Fall
The Roots
The Witcher
Titan Quest
ToEE
Általános
Jellemzők
FAQ
Rendszerspeci

Játékvilág
Bolygók
Társak
Krónikák

Karakterek
Kasztok
Prestige-class
Tulajdonságok
Szakértelmek
Képességek
Erőtrükkök
Formák
Táblázatok

Játékmenet
Végigjátszás
Modok

Háttérinfók
Értékelések
Előzetesek
Interjúk
Development Diary
Infómorzsák

2004.06.14. - Kwish

KotOR2 - Előzetesek, mán megint


Ismét megjelent néhány preview, előzetes, miegymás a játékkal kapcsolatban, leginkább csak felsorolnám őket, és az egyikből megemlítenék egy érdekes momentumot is...

VideoGamesLife preview (2004.06.11)
Ez az előzetes tartalmaz némi új infót a játékra vonatkozóan, pontosabban kissé részletesebben írja le a bevezető történetet, lássuk csak (SPOILER veszély):

"Darth Malak öt évvel ezelőtti megfékezése csak átmeneti sikernek mondható, a Mandaloriai Hadsereg tovább folytatta előrenyomulását a Köztársaság területén. (Ez azért itt kissé fura megállapítás, hiszen emlékeim szerint az első részben arról volt szó, hogy a Mandaloriaiak teljesen a háttérbe szorultak, miután elseggelte őket a Köztársaság serege.. szóval, ez egy merőben új tálalása az eddigieknek.) A Köztársaság már alig áll a lábán, a már csak háromféle Jedi maradt a galaxisban: halottak, meg az, aki a Sötét Oldalra állt. A harmadik típus pedig, hát ugye, a főszereplő, a játékos. Az utolsó ismert Jedi feletti irányítást átvéve, egy csomó Sith Lord intrikája elől menekülve kezded el a játékot. Sajnálatos módon a Sötét Jedik rajtaütöttek hajódon, az Ebon Hawkon, s magára hagyták a haldokló legénységgel. Mikor magadhoz térsz úgy látszik, hogy az Ebon Hawk és te is biztonságban vagy egy látszólag elhagyatott bányász-telepen.
A Jedi Tanács meggátolja az Erőhöz való hozzáférésedet, mintegy büntetésként, mert segítettél a korábbi renegát Revannak az előző játékban. (Nos, ez itt megint gyökeresen új információ, egyik előzetes se említette, érdekes és meglehetősen hülyének is nevezhető fordulat..) Az ún. zsivány Jedi (Ez lenne Revan?) státusza ismeretlen, bár pletykák szólnak arról, hogy belépett az Űr ismeretlen, feltérképezetlen területére. A Tanács egy mentális blokkot helyezett elmédbe (Hah, szóval ez lehet a magyarázata a korábbi előzetesekben említett emlékezetkiesés, amnézia tünet együttesnek!) , melyet el kell távolítani, és a segítség nemsokára meg is érkezik egy Kreia nevezetű Jedi mentor személyében. Hogy miért is bóklászik a hölgyemény egy üres állomáson, te hogy kerültél oda, és hogy került hozzád az Ebon Hawk csak néhány a kérdések közül, ami még megválaszolatlan maradt a bevezetést követően."

Nos, őszintén szólva jómagam új dolgot itt már nem is találtam, talán még csak annyit, hogy az eddigi NPC nevek (Kreia, Atton Rand, T3-M4) mellett szóba kerül még egy Mira nevű fejvadász is.
Ami még engem sokkolt, és remélem nem úgy kell érteni, ahogy írták, hogy három előre generált (pre-generated) karakterből lehet majd választani, a három alap Jedi osztálynak megfelelően, attól függően, hogy férfi, vagy női karakterrel játszunk. Ez remélem, csak egy vicc (vagy csak a demóról beszélnek), és lehet egyedileg létrehozott karakterrel indulni.

Forrás: VideoGamesLife
Szerző: James Brownell



További, frissebb előzetesek (legalábbis dátum szerint, a tartalom azért a régi, imho):

Frictionless Insight preview (2004.06.09):
Az előzetesben említésre méltó info: az első résznél jobban törekednek arra, hogy a hátteret élettelivé varázsolják, és az időjárás effektek (eső, villámlás) is látványosabbak. Állítólag, még havas tájat is terveznek. Ez a preview megemlíti a Kashyyyk-ot is, mint helyszínt. ('Asszem talán ez még nem került szóba.)

A kezdetek, EGM & CGW (2004.06.11)
Az Electronic Gaming Monthly, és a Computer Gaming World elérhetővé tette immár elektronikus formában is azokat a cikkeket, melyekből először értesülhetett a nagyérdemű részletesebben a játékról. Mivel is indult a hisztéria? :-)
Ami esetleg itt még érdekes, hogy úgy tűnik, most az újságok által lehozott képek egy részét tették ki, mint úgy screenshotokat...

ActionTrip preview (2004.06.12):
No új info.


(Vissza)