Főmenü
Frissítések
Hírek
Cikkek
Társoldal hírek
Végigjátszások

Aloldalak
Bard's tale
Dragon Age
Gothic 3
KotOR
KotOR 2
Kult
Lionheart
NWN 2
The Fall
The Roots
The Witcher
Titan Quest
ToEE
Társoldalak
WoW Hungary
Morrowind HQ
SW: Galaxies
Baldur.hu
Fallout HU
Dungeon Siege 2
Oblivion HQ

Egyebek
Linkek
Impresszum

2006.06.22. - Kwish

Eschalon: Book 1 - Update #1 (060621)


A Basilisk Games oldala bővült néhány új képpel. Ezek teljesen leváltották a korábbi képeket, mert azoknak már lényegében semmi közük a játékhoz. Persze még ezek sem a végleges verziók, fejlődés továbbra is várható.


A játék fejlesztése nagyon szépen halad, napról-napra egyre rövidebb a tennivalók listája (persze bizonyos napokon meg hosszabb lesz, de ez a fejlesztés rendje...) A fejlesztők nagyon elégedettek azzal, ahogy pillanatnyilag kinéz a játék, és ahogy játszani lehet vele. Persze még nagyon sok munka van (ideértve a tesztelést, kiegyensúlyozást is), köszönik az eddig érkezett javaslatokat is, megpróbálnak mindent fontolóra venni, és ha olyan az ötlet, akkor beépítik a játékba...

A nyári megjelenés valószínűleg nem tartható, sőt, nem is tudják megbecsülni, mikorra végeznek. De ez nem komoly késedelmet jelent, egyszerűen csak még kell nekik egy kis idő. Gondolkoznak azon, hogy összeállítsanak egy kis FAQ-ot, így szívesen várnak kérdéseket is. A nyáron újabb képek megjelenése is várható, lényegében a kezelőfelületre koncentrálva.


Álljon itt most a jellemzők listája, mert volt ami itt is frissült...

A Basilisk Games nagy örömmel jelenti be első játékát, az Eschalon: Book I-t. A játék egy hősi, számítógépes szerepjáték trilógia első darabja, melyet a múlt nagy szerepjátékainak szellemében alkottak meg. Az Eschalon: Book I hatalmas külső helyszíneken, és tekervényes dungeonok mélyén kalauzol keresztül, miközben felfedezed annak titkát, hogy ki - vagy mi - is vagy igazán.
  • Területi elemekre épült, forduló-alapú játékvilág, ahol minden akció eredményét szigorúan dobással, számításokkal, vagy statisztikai módszerekkel határozzák meg. A stratégia elsődleges a sikerhez, a gondos skill választás, felszerelés összeállítás és a mágia használat győzelemre vezethet a harcokban - s nem a szapora klikkelgetés vezet sikerre. Nagy megelégedéssel közöljük, hogy ez nem egy újabb "akció RPG".
  • Tárgyak százai, és lények tucatjai várnak a felfedezésükre. A véletlenszerűen generálódó kincs és a gondosan elrejtett cuccok kombinációja azt eredményezi, hogy egyetlen játékos sem lehet ugyanolyan módon végigjátszani.
  • Teljesen szabad karakter fejlesztés. Válassz a 24 egyedi skillből, hogy létrehozd a kedvedre való karaktert, és a 8 alap tulajdonság áll rendelkezésedre, ami karaktered minden tettére hatást gyakorol majd a játék során. A játék világa nem igazodik senki játék stílusához, így a játék könnyűsége, vagy épp nehézsége azon múlik, hogy milyen sikeresen fejleszted karakteredet.
  • A harc a kedved szerinti ütemben zajlik. Az Eschalon: Book I jellemzője egy olyan forduló alapú rendszer, ami lehetővé teszi számodra hogy neked tetsző módon gyorsan, vagy épp lassan haladjon a harc... lehet gyors és őrületes, vagy épp kianalizálhatsz minden lehetőséget a maximális előny érdekében.
  • A kötetlen, nem-lineáris történet azt jelenti, hogy a világot a kedved szerint fedezheted fel. Hogy követed-e a történetet, vagy sem... csak rajtad áll. De légy óvatos a tekintetben, hogy merre mész, és kiben bízol - Eschalon világa halálos hely a tapasztalatlan kalandozóknak.
  • Hősi kaland, mellyel egyedül kell szembenézned... egyjátékos RPG, melyet gondosan úgy terveztek, hogy a múlt nagy játékaira emlékeztessenek, mint az Ultima®, Might & Magic®, é a Wizardry®..




Frissebb kapcsolódó cikkek:

2006.08.22. - Eschalon: Book 1 - IGN RPGVault interjuhé (060808)
2006.09.07. - Eschalon: Book 1 - Fórum Q&A #1/10
2006.09.08. - Eschalon: Book 1 - Fórum Q&A #2/10
2006.10.10. - Eschalon: Book 1 - Mini-update
2006.11.11. - Eschalon: Book 1 - Fórum Q&A #3/10 +1

Korábbi kapcsolódó cikkek:

2006.02.13. - Eschalon: Book 1 - RPGDot interjuhé
2006.02.04. - Eschalon: Book 1 - RPG Codex interjuhé


Az összes kapcsolódó cikk felsorolása