Főmenü
Frissítések
Hírek
Cikkek
Társoldal hírek
Végigjátszások

Aloldalak
Bard's tale
Dragon Age
Gothic 3
KotOR
KotOR 2
Kult
Lionheart
NWN 2
The Fall
The Roots
The Witcher
Titan Quest
ToEE
Társoldalak
WoW Hungary
Morrowind HQ
SW: Galaxies
Baldur.hu
Fallout HU
Dungeon Siege 2
Oblivion HQ

Egyebek
Linkek
Impresszum

2006.02.05. - Kwish

Mage Knight: Apocalypse - Kithana of Uhlrik, nightblade


A Mage Knight Apocalypse játékban (táblás játék ötletből megszülető RPG) előre belőtt karakterek közül lehet majd választani, a Gamebanshee lehozta a következő cicababát, akit Kithana néven lehet szólítani...


HÁTTÉR
Ez az élőholt, Necropolis Sect harcos elfként született Ashton távoli hegyi falujában, több mint két évszázaddal ezelőtt. Családja a nemes Uhlrik Rend (a Necropolishoz lojális, igen régi nightblade klán ) vérvonalába tartozott. Más szóval, a családja bérgyilkos família volt... és Kithana gyorsan tanult.
Miután gyorsan elsajátította a családja módszereit, Kithana még több tudásra éhezett, s lényegében elcsábított egy Nekromantát, hogy megtanítsa őt sötét titkaira. Ismét gyorsan tanult, megtanulva a halottkeltés alapjait, s azt, hogy a jövőben miként irányíthatja és kezelheti szörnyű hatalmát.
Időközben kitört a Vámpír Pogárháború, olyan kegyetlenséggel fordítva egymással szembe a különböző Rendeket, melyekre csak az élőhalottak képesek. A háború kezdő napjaiban, az Uhlrikok egy rivális háza, a Vladd Rend egy nyilvánvalóan előre megtervezett lépéssel - finoman becserkészte Kithana családját. A váratlan támadást jól hajtották végre, s az Uhlrik Rend legtöbbjét megsemmisítették, vagy bujkálásra kényszerítették.
Kithana bátran küzdött, de azt parancsolták neki, hogy a Rendje örököseként meneküljön el, s próbálja túlélni a mészárlást. Így aztán - a parancsot követve - maga mögött hagyta a viszályt, s végignézte, ahogy szeretett Rendjét megsemmisítik. Gyorsan alkalmazkodott, s olyan kalandorrá vált, aki bárki szolgálatába elszegődött, aki csak megfizethette, s arra használta képességeit, hogy mindig egy lépéssel megelőzze az örökké a nyomában járó Vladd orvgyilkosokat.
Mikor a rejtélyes, Solonavi néven ismert faj megkörnyékezte őt, Kithana biztosra vette a pusztulását, de a Solonavi ismerte a képességeit, s ehelyett felajánlotta neki az Oathsworn (Eskütevő) szerepkörét. A Solonavi rengeteg erőforrással, és hatalmas információs hálózattal rendelkezett, s a családja, illetve Rendje támogatásától megfosztott Kithana nemcsak a túlélés eszközét látta a Solonaviban, hanem azt a segítséget, mellyel bosszút állhat ellenségein. Így aztán csatlakozott a Solonavik ügyéhez, de csak azért, mert senki máshoz nem fordulhatott, s csak addig akart maradni, amíg a Solonavik hasznosnak bizonyulnak számára. Ha a helyzet változik, megteszi a megfelelő lépéseket...


1360 x 768

1024 x 768

790 x 1022

1360 x 768

1024 x 768

KÉSZSÉGEK:
Necromantic (nekromanta): A nektromanta vámpírok az élet és a halál közti szakaszt tanulmányozzák. Ők az élőholtak megidézői, zombikat és gólemeket hoznak létre, hogy teljesítsék parancsaikat, s mindemellett olyan erővel bírnak, mellyel feltámaszthatnak, és pestist okozhatnak.

Physical (fizikai): Gyorsaságát és kecsességét (elf örökségeit) kombinálva a vámpírok erejével és körmönfontságával, a Fizikai ösvényt követve képességeit oly módon élesítette ki, hogy képes kritikus ütést mérni a gyenge pontokra, képes ellenállni a fájdalomnak és a sebzésnek, s lényegében valóságos acél-démonná vált a harc terén.

Vampiric (vámpírikus): A vérszomj elfogadásával hozzáférhet a jóval hagyományosabb vámpíri erőkhöz, például megújíthatja erejét mások vérével, pillantásával elbűvölheti áldozatait, felveheti a denevér alakját, s képes átpillantani a másvilágba.

Forrás: Gamebanshee - Mage Knight: Apocalypse Character Reveal #3




Frissebb kapcsolódó cikkek:

2006.02.07. - Mage Knight: Apocalypse - Képek a FileFront-on
2006.02.19. - Mage Knight: Apocalypse - Chela Huntress
2006.02.23. - Mage Knight: Apocalypse - IGN interjuhé #1
2006.02.28. - Mage Knight: Apocalypse - IGN interjuhé #2
2006.03.06. - Mage Knight: Apocalypse - Tal Windstrider

Korábbi kapcsolódó cikkek:

2006.01.28. - Mage Knight: Apocalypse - Fejlesztői napló #1
2006.01.20. - Mage Knight: Apocalypse - Janos Freeborn, a törpe harcos
2005.12.10. - Mage Knight: Apocalypse - Sarus, Draconum varázsló
2005.11.24. - Mage Knight: Apocalypse - Worthplaying előzetes
2005.11.17. - Mage Knight: Apocalypse - 1UP mini-előzetes


Az összes kapcsolódó cikk felsorolása