Főmenü
Frissítések
Hírek
Cikkek
Társoldal hírek
Végigjátszások

Aloldalak
Bard's tale
Dragon Age
Gothic 3
KotOR
KotOR 2
Kult
Lionheart
NWN 2
The Fall
The Roots
The Witcher
Titan Quest
ToEE
Társoldalak
WoW Hungary
Morrowind HQ
SW: Galaxies
Baldur.hu
Fallout HU
Dungeon Siege 2
Oblivion HQ

Egyebek
Linkek
Impresszum

2006.04.02. - Kwish

Mage Knight: Apocalypse - Lord Katalkus


A Mage Knight Apocalypse játékban (táblás játék ötletből megszülető RPG) előre belőtt karakterek közül lehet majd választani, a Gamebanshee lehozott egy hatodik karakter ismertetőt is, aki nem lehet más, mint valami főellenfél-szerű, gonosz nekromanta bácsi. Vagy izé, szektás förtelem.


Lord Katalkus azt állítja magáról, hogy ő az első elf, aki szektát alapított. Talán igaz lehet. Valamikor az Atlantean sorcererekkel tanult, de nem volt velük megelégedve, mivel irtóztak a nekromanta mágiától. Végül fellázadt az Atlantean mágusok ellen, s elhagyta őket a halál mágiával foglalkozó sorcererek egy csapatával, akiket összegyűjtött, hogy hozzákezdjen a Sötét Keresztes Hadjáratához.

Ezek a sorcererek váltak aztán azokká a vámpírokká, akik Necropolis városállamát vezették, s Katalkus volt közöttük a leghatalmasabb. De ismeretlen okokból Katalkus hirtelen eltávolodott a többiektől, s az ősi eredetre vonatkozó tanulmányokba kezdett, elmerülve az elfeledett millennium próféciáiba és meséibe. Egy nap egyszerűen otthagyta trónját, és minden magyarázat nélkül eltűnt Necropolisból.

Évekig senki sem hallott Katalkusról és a legtöbben végül arra jutottak, hogy egy olyan varázslattal próbálkozott, ami még számára is túl nagynak bizonyult, s elpusztult a folyamat során.


1360 x 768

1360 x 768

1360 x 768

De ekkor egy rejtélyes szektáról szóló pletykák tűntek fel. Ez a szekta nem más célt tűzött ki maga elé, mint az ismert világ megsemmisítését, s egymástól független tagjai információkat, könyveket és tekercseket kezdtek gyűjteni a legismeretlenebb helyekről, hogy tanulmányozzák azt az ősi ismeretet, amit Világszaggató Próféciaként ismernek.

Csak nagyon kevesen vették a szektát komolyan, de mikor kiderült, hogy az önjelölt “Lord“ Katalkus vezeti a csapatot, a Világ királyságai megremegtek, mert ha Katalkus elhatározott valamit, akkor mindig teljesítette a dolgot. Senki sem tudta, hogy vajon Katalkus miért akarja megsemmisíteni a Világot és mindent vele együtt, de ha szemeit erre a célra függeszti, akkor a világ többi részére hárul az a feladat, hogy miként állítsa meg.

Mert különben biztosan elpusztul MINDENKI.

Forrás: Gamebanshee - Mage Knight: Apocalypse Character Reveal #6





Frissebb kapcsolódó cikkek:

2006.06.09. - Mage Knight: Apocalypse - 2006 E3 hivatalos nyúlfarok
2006.07.19. - Mage Knight: Apocalypse - Csevej a multiplayerről
2006.08.26. - Mage Knight: Apocalypse - Deep Silver GC2006 prezi
2006.09.12. - Mage Knight: Apocalypse - Arany...
2006.09.30. - Mage Knight: Apocalypse - GamePro értékelés

Korábbi kapcsolódó cikkek:

2006.03.25. - Mage Knight: Apocalypse - Fejlesztői napló #2
2006.03.12. - Mage Knight: Apocalypse - IGN előzetes
2006.03.10. - Mage Knight: Apocalypse - Gamespot szösszenet
2006.03.06. - Mage Knight: Apocalypse - Tal Windstrider
2006.02.28. - Mage Knight: Apocalypse - IGN interjuhé #2


Az összes kapcsolódó cikk felsorolása