Főoldal
Bard's tale
Dragon Age
Gothic 3
KotOR
KotOR 2
Kult
Lionheart
NWN 2
The Fall
The Roots
The Witcher
Titan Quest
ToEE
Általános
Jellemzők
Rendszerspeci
Hivatalos FAQ
Rhomal FAQ

Világ
Lények
Helyszínek

Karakter
Jellem
Fajok
Alaposztályok
Presztízs
Skillek
Backgrounds

Játékmenet
Craftolás

3,5E D&D
Osztályok

Háttérinfók
Értékelések
Előzetesek
Interjuhék
CommUpdate
DevDiary

Galéria
Screenshots
Concepts
Modellek
Egyebek
Letöltések

Interjuhék

Mily meglepő, az NWN2-vel kapcsolatos interjuhékból lehet itten szemlézni. Mármint amit mi is kiszemléztünk. Nagy tálalás, kevés tartalom... még


Oldal:   1, 2, 3, 4 - következő oldal2007.09.24. - Kwish

Vegyes felvágott a francia közösségtől
A francia közösség megpróbálta beszervezni Rob McGinnis-t egy kis chatelésre. No, az nem jött össze, viszont néhány előzetesen kiküldött kérdésre választ kaptak...

Tovább..


2007.09.01. - Kwish

Mask of the Betrayer interjuhé a Joystiq-től (070829)
A Joystiq.com elcsípte egy beszélgetés erejéig Nathan Davist, a játék segédproducerét a Penny Arcade Expon. A beszélgetés az NWN2 szemszögéből közelíti meg a kiegészítőt.

Tovább..


2007.08.29. - Kwish

Mask of the Betrayer chatlog a WarCrytól (070827)
A WarCry lehozta a közelmúltban tartott fejlesztői chat átiratát, amit én is átiratolok (muhaha) az információk kedvéért. Szokás szerint megint a rajongók generálta anyag a leginformatívabb.

Tovább..


2007.08.19. - Kwish

Mask of the Betrayer interjuhé az ingame.de oldalról (070816)
Az ingame.de oldal is lehozott egy interjuhét Kevin Saunders-el, úgy tűnik, az Obsidian megkettőzött erőfeszítéssel hinti a tudás magvait. Itt még talán sikerült is neki. Rövid de velős.

Tovább..


2007.08.16. - Kwish

Mask of the Betrayer interjuhé az IGN RPGVaultról #2 (070814)
Megérkezett az IGN RPGVault interjuhé második része. Nos ebben már nemcsak olyan infó van, amit hallhattunk a korábbi beszélgetések során. Szóba kerülnek a társak, a tárgyak, a tárgykészítés, a mágia rendszer, az ellenfelek... csudijó.

Tovább..


2007.08.14. - Kwish

Mask of the Betrayer interjuhé az IGN RPGVaultról #1 (070810)
Az IGN RPGvault leállt Kevin Saunders vezető fejlesztővel, és egy elég hosszú anyagot sikerült össze-interjuhézni. És ez még csak az első rész (bár őszintén szólva el nem tudom képzelni, mi lesz majd a második részében). Igazán forradalmi új infó nem hangzik el.

Tovább..


2007.07.30. - Kwish

Mask of the Betrayer interjuhé a GameSpot-tól (070725)
A GameSpot folytatja a korábbi kérdései frissítését, néhány napja is megjelent egy darab, mely az alcíme szerint a történetre, a társakra és a presztízsosztályokra tér ki. Ööö, ez nem teljesen igaz. Áldozat, Feargus Urquhart.

Tovább..


2007.07.25. - Kwish

Mask of the Betrayer GameShark interjuhé (070724)
A GameShark készített egy interjuhét Kevin Saunders vezető fejlesztővel - ahogy mondják, néhány belső információval. Hát, szerintem meg nem. No új infó.

Tovább..


2007.07.12. - Kwish

Mask of the Betrayer IGN interjuhé (070705)
Feargus dumcsizott egy kicsinyt az IGN képviselőivel a készülő kiegészítőről... Vannak benne infómorzsák... morzsácskák (spirit shaman; wild elf, half-drow, genasik).

Tovább..


2007.06.13. - Kwish

Mask of the Betrayer CVG interjuhé (070611)
Úgy láccik, az Obsidian is túráztatja a PR motort... a nagy esemény keretében ezúttal a nagy Feargust kérték fel válaszadásra. Az elkövető a CVG... azért egy ilyen komoly alakot nemcsak a játékról kérdezik, szóba kerülnek (fejlesztő)filozófiai kérdések is.

Tovább..


2007.06.11. - Kwish

Mask of the Betrayer FiringSquad interjuhé (070608)
A FiringSquad is interjuhét készített Kevin Saunders-szel az NWN2 készülő kiegészítőjéről. Az eddig elhangzottakhoz képest megpróbálnak újat mondani, igazán mérsékelt sikerrel... (genasi)

Tovább..


2007.05.30. - Kwish

Mask of the Betrayer Eurogamer interjuhé szemezgetés (070528)
Megjelent egy cikkformájú interjuhé a Eurogamer-en, e-mailen betámadták Feargus bácsit és ”eldumcsiztak” vele a készülő kiegészítőről... a mondanivaló, nem a körítés

Tovább..


2007.05.03. - Kwish

RPG Codex interjuhé (070427)
Az RPG Codex készített egy interjuhét J.E. Sawyer-rel a játékkal kapcsolatban, amolyan áttekintő értékelésről van szó. Hát, azért elég érdekes, mintha nem is a saját gyerekéről beszélne :) Igazán rokonszenves ez az objektivitás.

Tovább..


2007.05.02. - Kwish

Mask of the Betrayer interjuhé a GameSpot-tól
A GameSpot is lehozott egy interjuhét a készülő NWN2 kiegészítőről. Talán a befolyás-rendszerrel kapcsolatos változások nem szerepeltek a korábbi Gamebanshee interjuhéban...

Tovább..


2007.04.14. - Kwish

Mask of the Betrayer interjuhé a Gamebanshee-től
Alig jelentették be a kiegészítőt, máris megjelent egy interjuhé Kevin Saunders-szel a Gamebansheen, mely a Mask of the Betrayer-ről szól. A hivatalos bejelentéshez képest olyan sok újdonság nincs benne, csak infómorzsák.

Tovább..


2007.02.15. - Kwish

The Black Hound interjuhé a Gamebansheetől
Nem olyan régen felröppent a hír, hogy Josh Sawyer NWN2 modulként szeretné feltámasztani a néhai BG3 projektet. A modul a The Black Hound néven fut. A Gamebanshee egy elég masszív beszélgetést hozott össze a T. Fejlesztővel...

Tovább..


2007.02.08. - Kwish

Fejlesztői chat-log (Thieves-Guild.net)
A Thieves-Guild.net oldalon megjelent egy fejlesztői chat-log. Hát, olyan, mint a chatek :) sok szó, kevés lényeg. Vagy valami ilyesmi. Aminek esetleg van információtartalma... (bocs, azok nem mentek át a szűrőn, hogy a játék melyik részét tartják a legjobbnak, meg van-e állás lehetőség az Obsidiannal... )

Tovább..


2007.01.22. - Kwish

Gamebanshee interjuhé a játék támogatásáról
A Gamebanshee készített egy interjuhét Ryan Rucinski senior producerrel a játék fogadtatásáról, meg arról, hogy milyen terveik vannak a játék támogatására vonatkozóan. Lehet hogy készülnek valamire?

Tovább..


2006.12.04. - Kwish

Hivatalos interjuhé a támogatásról (szemezgetés)
Az NWVault lehozott egy "hivatalos" interjuhét az Atari (Jon Galloway, senior producer) és az Obsidian (Darren Monahan, executive producer) képviselőivel, arról, hogy miként is képzelik el a játék támogatását (tekintettel a korábbi aggodalmakra és arra, hogy az Atari pénzügyileg beborulós). Lényeg, nem minden kérdés-felelet, és egyedi stílus elemekkel fűszerezem (nem mindig a válaszadó a bunkó ;) ). Inkább amolyan PR duma, nagy biztatásokkal...

Tovább..


2006.11.23. - Kwish

NWVault & NWN2Warcry közös dobása
Az NWVault összeállt az NWN2Warcry-al, és közösen készítettek egy (pontosabban két) interjuhét az Obsidiannal. Ez amolyan utózönge cucc, alapvetően a fogadtatásról, a patchekről, várható fejlesztésekről esik benne szó. Én egybe fűztem a két 10-10 kérdéses interjuhét.

Tovább..

Oldal:   1, 2, 3, 4 - következő oldal