Főoldal
Bard's tale
Dragon Age
Gothic 3
KotOR
KotOR 2
Kult
Lionheart
NWN 2
The Fall
The Roots
The Witcher
Titan Quest
ToEE
Általános
Jellemzők
Rendszerspeci
Hivatalos FAQ
Rhomal FAQ

Világ
Lények
Helyszínek

Karakter
Jellem
Fajok
Alaposztályok
Presztízs
Skillek
Backgrounds

Játékmenet
Craftolás

3,5E D&D
Osztályok

Háttérinfók
Értékelések
Előzetesek
Interjuhék
CommUpdate
DevDiary

Galéria
Screenshots
Concepts
Modellek
Egyebek
Letöltések

2006.01.01. - Kwish

Interjuhé Shane DeFreest-el...

Az NWNVault Obsidian-nal tett látogatásának utolsó terméke egy nyúlfarknyi (?) interjuhé, melyet Shane DeFreest közösség menedzserrel követtek el (azért nem tudom, hogy télleg ily rövid-e, mert a fellelt kérdések a 7 és 8 számot viselték, de sehol nem tanáltam az első hatot :-/). Lássuk, amit láttunk...

NWNVault: Mondanál néhány szót arról, hogy milyen terveitek vannak az NWN2 közösség számára, és hogy mikor kezdtek hozzá a megvalósításhoz?
Shane: A terveink szigorúan titkosak. Elmondhatom mik is ezek, de akkor meg kell öljelek. Ok, talán annyira nem. Nos a jelenlegi terveink - melyeket ma délig végre kell hajtanunk - egy havi téma, melynek különböző része lesz. Célunk, hogy a különféle közösségi oldalak képviseljék magukat a téma egy elemében. Például, az első hónapban ez a téma "A Protagonist", azaz te, a főhősünk. Ezen cím alatt számos különféle téma és tevékenység lesz, melyet a több közösségi rajongói oldallal dolgozunk ki teljes részletében. Minden hónap más témát kap majd, és az eltérő témákkal eltérő információkat kaphatnak majd a játékról a rajongók. Ráadásul csakhamar heti frissítéseket is küldünk. Igen eltökélt vagyok a tekintetben, hogy minden héten annyi új infó kerüljön ki, amennyi csak lehetséges.
Egy jópofa dologgal kezdenénk a dolgot, amit úgy hívunk, hogy a "hét szörnye", ahol kiteszünk egy új képet és egy kis leíró szöveget az NWN2 egy szörnyéről, majd felkérjük a közösséget, hogy küldjenek el egy szórakoztató történetet a nevezett szörnnyel kapcsolatban, vagy pedig egy leírást arról, hogy miként használnák fel legjobban ezt a szörnyet egy NWN modulban. Ezt követően átnézzük az összes beküldött anyagot, majd a nekünk legjobban tetsző darabot kitesszük a hivatalos oldalra, az adott szörny mellé. És az a rajongó, aki a kiválasztott anyagot beküldte, kap tőlünk valami szuper dolgot. Még mindig gondolkozunk azon, hogy milyen díjak is legyenek, de olyasmik jutottak eddig eszünkbe, mint pl. szignált koncepció grafikák, vagy valami olyasmi, amit közvetlenül csak az Obsidian-tól kaphattok meg. Az első szörnyek egyike a klasszikus zombie lesz. A rajongók érdekes történeteiket, a mod-készítők pedig ötleteiket az nwn2@maverickpr.net címre küldhetik. A benyújtott anyag ne legyen hosszabb, mint két bővebb bekezdés, avagy egy fél oldal. Szóval, a válasz arra a kérdésre, hogy mikor teszünk már valamit... éppen most! :-)

NWNVault: Lesz valami lista azokról a közösségi oldalakról, melyek részt vesznek az akcióban? Ha igen, hogyan léphetnek veled legkönnyebben kapcsolatba? Írsz majd a hivatalos fórumra is?
Shane: Igazából az elmúlt hónapokban keresgéltünk a különféle NWN és D&D rajongói oldalak között, hogy ki szeretne részt venni. Határozott célunk, hogy közzéteszünk egy listát azokról az oldalakról, akik részt akarnak venni. Lesz egy közösségi link oldal is majd a hivatalos NWN2 oldalon. De ha egy olyan web-oldalad van, amit szeretnél bármilyen szinten bevonni az NWN2 közösségbe, legfőképp szeretnénk tudni arról, hogy létezel. A site manager-ek kereshetnek engem is közvetlenül shane@maverickpr.net, vagy Brandon-t a brandon@maverickpr.net címen. Ami a fórumot illeti, terveink szerint mindenhol ott leszünk. Ahogy mondták a Baseball Álmok (Field of Dreams) című filmben, "Ha felépíted, majd eljönnek". Ez lenne a mottónk a fórumot illetően. Megpróbálunk olyan sok különböző fórumon megjelenni, amennyin csak tudunk. Hivatalos, nem hivatalos, új, régi vagy akármilyen fórumon, de az biztos, hogy találkozni fogtok velünk. Az egyetlen eset mikor nem, ha nem tudunk az oldalatok létezéséről, így még egy okkal több, hogy tudass minket a létezésetekről!.

Szerző: Maximus
Forrás: NWNVault - NWN2 Visitation Report, Part Three