Főoldal
Bard's tale
Dragon Age
Gothic 3
KotOR
KotOR 2
Kult
Lionheart
NWN 2
The Fall
The Roots
The Witcher
Titan Quest
ToEE
Általános
Jellemzők
FAQ
Követelmények
Problémák
Csalások
Patchek

Játékvilág
Világok
Járművek
Tárgyak
Fegyverek
Páncélok

Karakter
Kasztok
Tulajdonságok
Skillek
Képességek
Erőtrükkök

Játékmenet
Végigjátszás
Társak

Háttér info

KotOR - Páncélok

Könnyűek és tartósak.. páncélokat szerte a galaxisban találhat az ember.. A játékban négy fő páncélfajta létezik (illetve három), de ezeken belül többféle verziót is kialakított magának a történelem..


Light Armor - Könnyű páncélzatok

Megbízható védelmet adnak alacsony áron, e páncél kiváló darab az régimódi őröknek, és csapatoknak. Az igazi ereje, pozitívuma mozgás közben jelentkezik, ugyanakkor néhányan valamilyen módon szűknek találják.


Powered Light Battle Armor - Energiával ellátott könnyű csatapáncél
Ez egy korai kísérlet az energiával megtámogatott páncélzatokra. Az elnyelő mezők blokkolják a szervomotorok hangját, valamint véletlenszerű pajzsok védenek a szélsőséges külső hangfrekvenciák ellen.
Vissza a tetejére
Medium Armor - Közepes páncélzatok

Még ez sem a legnehezebb páncélzat, de már közelebb áll hozzá. Nehéz fegyverzetű milíciák számára tervezték, megadja azt a védelmet, ami életben tarthatja a katonát ha tűzharcba keveredik valamilyen tömegoszlató, nehéz fegyverzettel..


Cinnagar War Suit - Cinnagar harci öltözet
A mintegy ezer évvel ezelőtt történt Nagy Hiperűr Háborút követően Teta Császárnő örökösei militarizálták világukat és annak iparát, ez az örökség az, ami létrehozta ezt a még napjainkban is keresett csatapáncélt..
Vissza a tetejére
Heavy Armor - Nehéz páncélzatok

Ez a legnehezebb páncélzat azon katona számára, aki maximális védelmet igényel a közvetlen sebzésekkel szemben. Néhányan klausztrofóbiával küzdenek, mikor felveszik, de ez az ára a biztonságnak..


Durasteel Heavy Armor - Dúracél nehéz páncél
A csatapáncélok gyártása egyre jobban menü üzlet, mióta a Köztársaság kiheverte a háborút. E nehéz páncél külső vékonyabb dúracél elemeinek köszönhetően nem olyan nehéz, bár viselője még mindig csökkentett mozgásképességgel rendelkezik.
Vissza a tetejére
Jedi Robes - Jedi köpeny

Az egyszerűség és szerénység eszményeit szem előtt tartva a Jedi Rend tagjai általában jellegtelen és szerény öltözéket viselnek. Csatába keveredve a Jedi felsőbbrendű koncentrálóképességére, technikáira hagyatkozik, valamint az Erőre, s ezzel védi meg magát az ellenséges fegyverektől..
Vissza a tetejére
Fordította / írta: Kwish
2003.11.17.