Főoldal
Bard's tale
Dragon Age
Gothic 3
KotOR
KotOR 2
Kult
Lionheart
NWN 2
The Fall
The Roots
The Witcher
Titan Quest
ToEE
Általános
Jellemzők
FAQ
Követelmények
Problémák
Csalások
Patchek

Játékvilág
Világok
Járművek
Tárgyak
Fegyverek
Páncélok

Karakter
Kasztok
Tulajdonságok
Skillek
Képességek
Erőtrükkök

Játékmenet
Végigjátszás
Társak

Háttér info

A Régi Köztársaság világát bemutató kisebb szösszenetek kaptak itt helyet.. hova is mehetünk el, na és mivel? és ott ráadásul mit is vehetünk fel.. vagy épp mivel nyomhatjuk le ellenfeleinket..

Világok
Utunk során a Galaxis számos világát meglátogathatjuk, ezekből mutatunk be egy párat..

Járművek
A játékban néhány jármű is szerepel. A világok közti végtelen űrt - mily meglepő - egy meglehetősen felspécizett űrhajóval tehetjük meg.. Igazán szép darab, csak kár, hogy nem mi vezetjük. Persze ha valaki ilyen "vezetői" élményekre vágyik sem lesz csalódott, nem kell mást tennie, mint felpattani egy swoop bike nyergébe, és elindulni valamelyik gyorsulási versenyen..

Tárgyak
A tárgyakat két alapcsoportba sorolhatjuk be: a használati tárgyak (useable), és felszerelési tárgyak (equipable) közé.

Fegyverek
A játékban négy fegyver alaptípus van, melyekkel a játék során itt is, ott is találkozhatunk, aztán magunkévá tehetünk. Mindegyik alaptípusnak számos változata, verziója lehet, attól függően, hogy milyen harci stílushoz, jelleghez passzolnak leginkább..

Páncélok
Könnyűek és tartósak.. páncélokat szerte a galaxisban találhat az ember.. A játékban négy fő páncélfajta létezik (illetve három), de ezeken belül többféle verziót is kialakított magának a történelem..