Főoldal
Bard's tale
Dragon Age
Gothic 3
KotOR
KotOR 2
Kult
Lionheart
NWN 2
The Fall
The Roots
The Witcher
Titan Quest
ToEE
Általános
Jellemzők
FAQ
Követelmények
Problémák
Csalások
Patchek

Játékvilág
Világok
Járművek
Tárgyak
Fegyverek
Páncélok

Karakter
Kasztok
Tulajdonságok
Skillek
Képességek
Erőtrükkök

Játékmenet
Végigjátszás
Társak

Háttér info

KotOR - Tárgyak

A tárgyakat két alapcsoportba sorolhatjuk be: a használati tárgyak (useable), és felszerelési tárgyak (equipable) közé.

A felszerelési tárgyakat a karakter fejlesztésekként, más cuccok upgrade-jére használhatja fel, vagy egyszerűen viselni kell őket. A használati tárgyakat rendszerint csak egyszer lehet használni. Ebbe a két kategóriába gyakorlatilag minden belefér, amit csak a játéban fellelhetünk, bár kétségtelen, hogy lesznek egyedi és különleges tárgyak is a játékban..Használati tárgyak

Computer Spike
Ezzel az eszközzel a számítógép programokat lehet feltörni, azzal támadva meg a rendszert, hogy szemét adatok betöltésével túlterheli a biztonsági protokollokat. Egyszer használatos tárgy. A magas számítógép kezelési készség (computer use skill) csökkenti az adott feladat elvégzéséhez szükséges tüskék számát..
Medpac
A medpakok a sebek ellátásához nélkülözhetetlen felszerelést tartalmazzák..
Security Spike
Ez az egyszer használatos eszköz fejleszti felhasználójának azt a képességét, hogy áttörjön a biztonsági rendszereken, elektronikus interferenciát hozva létre az ajtók és tárolók zármechanizmusában..
Datapad
Az információk elektronikus tárolását lehetővé tevő eszköz.
Vissza a tetejére

Felszerelési tárgyak

Nerve Amplifier Belts
(Idegi erősítő öv)
Ez az öv figyelemmel kíséri az agy működését, s energia hullámokat sugároz ki, melyek erősítik a már megszokott viselkedési formákat, és blokkolnak bármilyen külső behatolási kísérletet. Hihetetlenül hatékony, bár egy kissé kényelmetlen darab.
Droid Search Sope Type 2
(Droid kereső segítő, 2. típus)
Ez a detektor segít a droidoknak, hogy megtalálják a csapdákat, illetve egyéb biztonsági eszközöket. Az ár a minőséggel együtt nő, bár a siker jelentős mértékben függ az elrejtett (és felfedni vágyott) eszköz bonyolultságától is.
Personal Shield
(Személyi pajzs)
Ezek a tárgyak egy energia pajzsot vetítenek ki viselőjük köré. Könnyű súlyúak, bár a kisméretű energia cella miatt az egység meglehetősen lassan töltődik fel újra, hacsak valamilyen külső energiaforrást nem vesz igénybe a tulajdonosa..
Masks and googles
A maszkok és látcsövek a használójuk látását erősítik fel.
Vissza a tetejére

Itten van ángélusul a LucasArts-tól..


Fordította / írta: Kwish
2003.11.18.