Főmenü
Frissítések
Hírek
Cikkek
Társoldal hírek
Végigjátszások

Aloldalak
Bard's tale
Dragon Age
Gothic 3
KotOR
KotOR 2
Kult
Lionheart
NWN 2
The Fall
The Roots
The Witcher
Titan Quest
ToEE
Társoldalak
WoW Hungary
Morrowind HQ
SW: Galaxies
Baldur.hu
Fallout HU
Dungeon Siege 2
Oblivion HQ

Egyebek
Linkek
Impresszum

2003.11.21. - Kwish

KotOR - 1.01 béta patch


Az 1.01 béta patch tesztelési célokra már el is érhető. Két dolgot kezel, az egyik az alaplap chipset miatt jelentkező probléma (i845 és i850 chipsettel felszerelt alaplapok esetében lagzás van), a másik a főmenünél jelentkező elszállás, ha valaki Radeon 9600 kártyával rendelkezik.


Itt a hivatalos fórum, ahonnan le lehet szedni. Csak akkor tegye fel valaki őket, ha tényleg problémája van (mivel ez csak béta pöcs)!!!


Szóval, ha valakinek baja van, először kapja le a két fájlt, és tegye be őket közvetlenül a KotOR könyvtárába (pl. C:\Program Files\Lucasarts\SWKotOR alapesetben). NEM kell kicsomagolni a .zip fájlokat!

Ezt követően vagy az swupdate.exe alkalmazást kell futtatni, és az "update" gombra kell klikkelni, vagy az induláskor az update gombra kell klikkelni.

Ezzel a program update-eli magát 1.01 verzióra (ahhoz, hogy visszatérjünk az 1.00 kereskedelmi verzióhoz egyszerűen csak futtatni kell megint az "updater"-t). A végleges patch előtt feltétlenül le KELL szedni a bétát!!!


Na most, ha valakinek NEM Radeon 9600-a van, a konfigurálás ("configure") gombra kell kattintani az indító menünél, majd a hardware opciót kell választani. A "Mouse cursor" opció be van kapcsolva, hogy a 9600 problémát helyrehozzuk, a "Mouse cursor" opciót le kell kapcsolni. DE, megismételjük, ha valakinek NEM Radeon 9600-a van, nyugodtan bekapcsolva hagyhatja a "Mouse cursor" opciót.

Ha valakinek Radeon 9600-a van, akkor a hardware mouse cursor opciót le kell kapcsolni. A kurzor kissé lassúnak tűnhet a főmenüben, de okés lesz a játékban (és nem fog vibrálni sem). Nem kell hozzányúlni az ATI kontroll panelen a gyorsító beállításon (acceleration setting), és vissza lehet kapcsolni, ha valaki korábban már lekapcsolta.


Érdemes még benézni egyébként a fent már behivatkozott fórumra, mert a visszajelzésekből is lehet tanulni..