Főmenü
Frissítések
Hírek
Cikkek
Társoldal hírek
Végigjátszások

Aloldalak
Bard's tale
Dragon Age
Gothic 3
KotOR
KotOR 2
Kult
Lionheart
NWN 2
The Fall
The Roots
The Witcher
Titan Quest
ToEE
Társoldalak
WoW Hungary
Morrowind HQ
SW: Galaxies
Baldur.hu
Fallout HU
Dungeon Siege 2
Oblivion HQ

Egyebek
Linkek
Impresszum

2006.11.08. - Kwish

Hellgate: London - Hunter kaszt


A Flagship Studios tennap bejelentette a harmadik karakter osztályt a játékhoz, ami nem más, mint a nagyrabecsült Hunter, azaz Vadász kaszt. Igazi FPS őrülteknek való csemege. Részletesebb leírással még nem szolgálnak az osztályról, csak PR blablát nyomtak...


A Vadászok magasan képzett ex-katonai végrehajtók, illetve a titkos kormányügynökségek volt tagjai, akik legszívesebben az árnyak közé húzódnak s a saját, halálos módszereikkel foglalkoznak a problémákkal. Ezek a magas szintű technológiai eszközökkel felszerelt ügynökök rendszerint a legveszélyesebb prédára vadásztak... egymásra.

Mindez így volt, amíg meg nem érkeztek a démonok.

Amikor a démonok lerohanták a Földet, gyors és halálos csapást mértek az emberiségre. Milliók pusztultak el egy szempillantás alatt, s azokban a napokban úgy tűnt, hogy csak egy maroknyi ember élte túl a támadást. Nem meglepő módon, a Vadászok meglepően magas számban képviseltették magukat a túlélők között - képzésük, ösztöneik, fizikai és mentális képességeik, s tudásuk jól szolgálta őket. A nemzeti lojalitás hamar elbukott, ahogy a politikai nézeteiket félre téve szövetséget fogadtak egymással, hogy szembeszálljanak a legnagyobb veszélyt jelentő démon hordákkal. A korábban szigorú titokként kezelt fegyvereket és módszereket gyorsan megosztották egymás között, feladták ellenségeskedésüket, a világot megszálló szörnyek ellen kezdtek el harcolni.

A Vadász archetípusa titokzatos, karakterét rejtély övezi. Egyrészt ő az orvgyilkos, a ninja, a penge a sötétben. Másrészt ő a ronin, a magasan képzett harcos, akinek nincs mestere. És még inkább ő a pusztító, a ragyogó torkolattűz és a halálos pontosság, melynek bármilyen szövetséges áldozatul eshet, ha az útjába kerül.

A Hunter megtanulta, hogyan használja természetes készségeit és a különleges technológiát hogy hatékonyan harcoljon bármilyen ellenfél ellen, független azok számától és erejétől. Persze ez nem valami durva képesség, tekintettel arra, hogy a démonok majdnem sebezhetetlenek az evilági támadások ellen. Azt mondják, minden ellenfélnek megvan a gyenge pontja, s a Vadász célja az, hogy megkeresse ezeket és kihasználja őket.

Bár a Vadászok ismerik a mágikus, vagy szent megközelítések hatékonyságát a démonok ellen vívott harcban, mégis gyanakodva állnak ezekhez a módszerekhez, és nem igazán szeretik őket használni. Inkább a gyakorlatot, a készséget részesítik előnyben a zűrös hit helyett, s nem igazán vesznek részt olyan vitákban, mely a jó és a gonosz ezoterikus koncepciójáról szól. Nyilvánvaló, hogy a démonok nagyon veszélyes célpontok, s egy igen magasan képzett Vadászra van szükség a legyőzésükhöz. Úgy hogy állj félre az útból, és hagyd, hadd végezzék a dolgukat...
Fegyverzetük a hiper-fejlett technológia és az elméleti tudományok ötvözete. Csapatuk olyan megveszekedett kemény fickók csoportja, akik már eddig is túlélték a démon inváziót, úgy, hogy néhány lépéssel mindig előtte jártak, s néhány lépéssel maguk mögött tartották a Kaballistákat és a Templarokat. Olyan nők és férfiak, akiket már azelőtt is a leírhatatlan horror áldozatai voltak, hogy bármilyen démon megérintette volna bolygónk földjét.

"A Hellgate: London bejelentése óta komoly igény volt a játékosok részéről egy olyan karakterosztály iránt, mely a játékos készségeire helyezi a hangsúlyt a közép és nagy hatótávolságú fegyverek." - támadása terén jelentette ki Bill Roper, a Flagship Studios alapítója és vezérigazgatója. "Azzal, hogy megfosztottuk az automata célzástól és célkövetéstől, a Hunter kaszt azok számára lesz vonzó, akiket közvetlenül az FPS játékélmény érdekel."

Forrás: Hellgate: London - Get into the Hunt




Frissebb kapcsolódó cikkek:

2007.01.18. - Hellgate: London - Minimalista beszélgetés a multiról

Korábbi kapcsolódó cikkek:

2006.09.08. - Hellgate: London - Mini Q&A
2006.07.24. - Hellgate: London - HellgateGuru kérdezz-felelek
2006.07.09. - Hellgate: London - Interjuhé, második rész
2006.07.04. - Hellgate: London - Interjuhé, első rész
2006.07.01. - Hellgate: London - Mini interjuhé...


Az összes kapcsolódó cikk felsorolása