Főmenü
Frissítések
Hírek
Cikkek
Társoldal hírek
Végigjátszások

Aloldalak
Bard's tale
Dragon Age
Gothic 3
KotOR
KotOR 2
Kult
Lionheart
NWN 2
The Fall
The Roots
The Witcher
Titan Quest
ToEE
Társoldalak
WoW Hungary
Morrowind HQ
SW: Galaxies
Baldur.hu
Fallout HU
Dungeon Siege 2
Oblivion HQ

Egyebek
Linkek
Impresszum

2006.02.17. - Kwish

Winterheart's Guild - Mi a szösz?


Egy igen elvetemült dologra lettem figyelmes az RPGDot oldalon... van valami banda (bocs, ha valakit ez megsért), mely a Sonata Arctica névre hallgat, és készítenek egy olyan akció-RPGt, mely jelentősen e zenekarra épít (karakterek, hangok, ötletek ésatöbbi). Fura.
A fórumon beírt meghatározás szerint, mikor a Fallout találkozik a Diabloval... hehe, tudok olyan helyet, ahol ezért a szókapcsolatárt kitépnék az ember nyelvét...

Amit tudni lehet...
A Winterheart's Guild egy futurisztikus akció-RPG a Zelian Games fejlesztésében (a Sonata Arctica és az Inferi együttműködésben).
A játék jó néhány - bár senki nem tudja pontosan, hogy hány - évvel a világ megsemmisülését követően játszódik. Senki sem tudja biztosan, hogy mi okozta a pusztítást. Egyik generációról a másikra száll az égből hulló tűz története. Mások azt állítják, hogy a tűz nem az égből jött, hanem magából a földből.

Háttér
A kataklizmát követően a Föld populációja frakciókra töredezett szét. A bolygót jég és hó fedte be, az erőforrások ritkává váltak, s ez különösen megnehezítette a túlélést. Sok-sok idővel ezelőtt néhány ellentétes frakció emelkedett fel: többek között a Sötét Mágusok, a Technomancer-ek, és a Rabszolgatartók. Azokat, akik egyik ilyen - egyre erősebbé váló - frakcióhoz se csatlakoztak egyszerűen csak a Szabadoknak nevezték.
Ezek az emberek egyszerű életvitelt választottak, s megpróbálnak békében és harmóniában élni másokkal.
A Winterheart's Guild annak érdekében alakult egy csapat hősből és a Szabadok vezetőiből, hogy fenntartsa ezt a békét, s hogy megakadályozza, hogy bármelyik frakció is abszolút hatalomra tegyen szert. Ők váltak a szabad emberek íratlan törvényeinek végrehajtóivá...

Képekért ide.