Főoldal
Bard's tale
Dragon Age
Gothic 3
KotOR
KotOR 2
Kult
Lionheart
NWN 2
The Fall
The Roots
The Witcher
Titan Quest
ToEE
Általános
Jellemzők
Történet
FAQ
Board FAQ

Karakterek
NPCk
Tulajdonságok
Szakértelmek

Játékmenet
Harcrendszer
LWA
Küldetések
Tárgykombók

Háttérinfók
Értékelések
Előzetes
Interjuk
Development Diary
Letöltések
Galéria

Interjuhééék

Itt lennének az interjuhék, amit a fejlesztőkkel, meg úgy a játék elkészítésében résztvevő egyéb mókusokkal készítettek külföldi oldalak..


2007.01.18. - Kwish

Beszélgetés Robert McGinnis-szel
Az NWVaulton megjelent egy beszélgetés az Obsidian egyik QA és közösségi kapcsolatok mókusával, Robert McGinnis-szel. A játéktól független, személyesnek tekinthető kérdésekkel nem foglalkoztam. Nem nagy szám.

Tovább..


2006.08.16. - Kwish

SeVeN M mini-update a magyar megjelenésről
A közelmúltban szárnyra kapott lengyel megjelenéssel kapcsolatos információk alapján ismét megkerestem a játék hazai forgalmazóját, a SeVeN M Kft, hogy frissítsük a korábbi infókat. Az update-ben Gazsó Ágnes, a kiadó honosításért és PR-ért felelős munkatársa tájékoztat bennünket.

Tovább..


2005.07.22. - Kwish

Q&A a SeVeN M képviselőjével a magyar megjelenésről
A The Fall nemzetközi megjelenésével kapcsolatban a fejlesztők "tollából" az SSE fórumain egyre több hír látott napvilágot, s hogy egy kicsit pontosabb információink legyenek a dologról, megkerestük a játék hazai forgalmazóját, a SeVeN M Kft-t néhány kérdéssel. A mini-interjuhéban Egri Bea, a kiadó honosításért és gyártásért felelős munkatársa válaszolt.

Tovább..


2004.03.03. - Kwish

The Fall – Rpgvault interjú I. (03.10.29)
Az rpgvault még tavaly év vége felé leközölt egy kétrészes interjuéht, amit a Carsten Strehse-vel készítettek (Silver Style CEO és vezető fejlesztő).

Tovább..


2004.03.04. - Kwish

The Fall – Rpgvault interjú II. (03.11.03)

Az rpgvault még tavaly év vége felé leközölt egy kétrészes interjuéht, amit a Carsten Strehse-vel készítettek (Silver Style CEO és vezető fejlesztő). Ez a második rész..


Tovább..


2004.04.26. - Kwish

The Fall - Gamespy interjuhé

A Gamespy 2004.04.24-én leközölt egy, Carsten Strehse-vel készített interjuhét. Ez lenne a fordítás, a bevezető blabla nélkül.
Őszintén szólva, túl sok új infó nincs benne (főleg annak nem, aki a Board FAQ-ot elolvasta), de elég jó áttekintés.

Tovább..


2004.05.28. - Kwish

The Fall - Gamebanshee interjuhé (04.05.27)

A Silver Style egyre közelebb kerül a TF megjelenési idejéhez. Beszélgettünk a fejlesztőcsapattal, hátha sikerül valami új, vagy frissebb információt megtudni tőlük. Sikerült megcsípnünk Carsten Strehse vezető fejlesztőt (az SSE CEOját). Ímé a kérdések és válaszok..


Tovább..