Főmenü
Frissítések
Hírek
Cikkek
Társoldal hírek
Végigjátszások

Aloldalak
Bard's tale
Dragon Age
Gothic 3
KotOR
KotOR 2
Kult
Lionheart
NWN 2
The Fall
The Roots
The Witcher
Titan Quest
ToEE
Társoldalak
WoW Hungary
Morrowind HQ
SW: Galaxies
Baldur.hu
Fallout HU
Dungeon Siege 2
Oblivion HQ

Egyebek
Linkek
Impresszum

2005.07.26. - Kwish

Fable: TLC - Fejlesztői napló 4


Az IGN PC néhány napja lehozta az, ööö, negyedik (?) fejlesztői naplót (Négylépéses útmutató arról, hogy miként is kerülnek a hölgyek a Lionhead készülő RPGjébe.). Rövid kis darab, a "szokásos" beteges stílusban. Miután megnéztem a témához kapcsolódó videót, aszondanám, hogy ez a játék "kicsit" fura...


(2005.07.18) A románc egy bonyolult bestia, csalfa, könnyen elveszítheti az ember, ha már észrevette, és több érzelmi traumáért felelős, mint bármely más hobbi. Ebben a cikkben megpróbálom ábrázolni a "A Románc Négy Útját" (FWOR). A segítségünkkel megnövelhetitek hírneveteket és s minden városban, amit csak meglátogattok, heveny szívdobogást érhettek el.

Figyeljétek a Szerelmet és a Kérkedést

1) A jelenléted bejelentése
Mint ahogy azt már sok tudós is leszögezte, soha sem lesz még egy esélyed az első benyomás megtételére. Szóval mikor legközelebb meglátogatsz egy helyi kocsmát, vagy egy nyilvános házat, gondoskodj arról, hogy minden nőszemély tudjon érkezésedről! Vedd fel a "Szexi Hős Póz"-t, vagy lépd át az ajtót, miközben eleresztesz egy "Gonosz Kacaj"-t, s biztos lehetsz benne, hogy minden szem csak és kizárólag rád szegeződik majd!

2) A vetélytársak kikísérése
De várjunk csak! Mi ez?! Néhány fickó nehezményezi, hogy a barátnője kiváló alakodat szemléli! Már kezd kissé fárasztó lenni a fickó, és egy egyszerű nemet nem fogad el válaszul! Egy úriember hős tudatában van annak, hogy a következő néhány pillanat kritikus lehet, s hogy egy kisebb csörte, ökölharc nem igazán használ reputációjának a hölgyek szemében. Neeem, ehelyett inkább jön egy mesteri "Fitymáló Mosoly", vagy egy "Vérszomjas Hörrenés", ami kétségtelenül nyilvánvalóvá teszi, hogy ki is itt a főnök, a garázdák meg máris csomagolhatnak!

3) A pozíció megerősítése
Ami az úriember hőst megkülönbözteti alacsonyabb rangú társaitól, az a rendelkezésére álló kiemelkedő képességek választéka. A véletlenszerű erőszak könnyű útját nem neki találták ki! Az első és második lépés eredményeképp úgy állította be magát, mint egy olyan erőt, melyet nem lehet figyelmen kívül hagyni. Itt az ideje a játéknak, itt az ideje, hogy megmutassa extra lábmunkáját! A "Kozák Tánc" a határozott kedvenc, mely megkövetel valami ügyességet és egyensúly érzéket is. a "Balett" - bár igazán művészi megfelelő óvatossággal kezelendő, és a "Csirke Táncot" bármilyen módon, de el kell kerülni, ha valamilyen tiszteletet még meg akarunk tartani.

4) Irány a cél!
Ekkorra már a hölgyek beragadtak az úriember kezeid közé. Megalapoztad karakteredet és dominanciáját, megmutattad tehetséged a táncművészetek terén, így már csak annyi maradt, hogy leteszteld eddigi eredményeidet, és megpróbálkozz egy jól időzített "Flörtölés" gesztussal. Ha követted az itt leírt instrukciókat, és a szerencse is veled tart - a mindenit! - meg kell kapnod a nőt! De ne csüggesszen el a visszautasítás. Egy igazi úriember soha sem mondja azt, hogy: Vége.

A románc egy trükkös dolog, de lényegében csak gyakorlás kérdése. Gyakorlás és gyakorlás! A következő anyagunkban a házasság gyönyörű eszményével foglalkozunk... pipák, konyak és papucsok...

Volt a cucchoz egy kis videó is, aki akarja töltse le (QuickTime, ~15 MB, ~1:16)

Szerző: Dene Carter, kreatív igazgató
Forrás (video is): IGN PC


(Vissza)




Frissebb kapcsolódó cikkek:

2005.07.29. - Fable: TLC - Gamecloud interjuhé Dene Carter-rel
2005.07.31. - Fable: TLC - Gamespy előzetes
2005.08.05. - Fable: TLC - GameZone interjuhé szemezgetés
2005.08.22. - Fable: TLC - Arany!
2005.08.22. - Fable: TLC - Fejlesztői napló 5

Korábbi kapcsolódó cikkek:

2005.07.19. - Fable: TLC - Gamespot interjuhé
2005.07.18. - Fable: TLC - 3DAvenue előzetes
2005.07.13. - Fable: TLC - Fejlesztői napló 3
2005.07.10. - Fable: TLC - PC Gamezone előzetes
2005.07.10. - Fable: TLC - Happy Puppy előzetes, khmm


Az összes kapcsolódó cikk felsorolása