Főoldal
Bard's tale
Dragon Age
Gothic 3
KotOR
KotOR 2
Kult
Lionheart
NWN 2
The Fall
The Roots
The Witcher
Titan Quest
ToEE
Általános
Jellemzők
Engine
FAQ
Rendszerspeci

Játékvilág
Világ
Történet
Witcher
Felszerelés
Fajok
Karakterek
Szörnyek
Pillák

Háttérinfók
Interjuhék
Előzetesek
CommunityQ&A
IGN Blog
Fejlesztői izé
DevDiary

Galéria
Screens
Concepts
Posters
Models
Üdvözlet

The Witcher - Karakterek

A játékban több NPCvel is találkozhatunk, ezekből néhányat felsorol a Hivatalos oldal.

BOHOLT   BÉNA BOGUT
 
Zsoldos, ő a legidősebb a hírhedt Crinfrid Fosztogatók csapatból. Nagyon óvatosnak kell lenni, ha ő is a csapatban van.   Bogut valamiféle kereskedő. Mindenféle gyanús tárgyakkal üzletel, beleértve a fegyvereket, páncélokat, ékszereket is. Vyzime városában található valahol.


FOLTEST KIRÁLY   A KOLDUSOK KIRÁLYA
 
Foltest király a temeriai királyság uralkodója. Nemes, és büszke... tragikus figura. Lánytestvérétől, Addától van egy közös gyermekük, egy kislány, aki valamilyen gonosz varázs miatt vérszomjas szörnyeteggé változott át. Néhány évvel később Geralt boszorkányvadász segített megtörni az átkot, és azóta Foltest barátságosabban viselkedik e harcosokkal.   Maggot Vyzime városának egyik legjobban "tisztelt" koldusa. Okos, agyafúrt, és szinte mindenkit ismer a városban.


KALKSTEIN az ALKIMISTA   ZOLTAN CHIVAY
 
Hans Kalkstein az alkímia és a misztikus művészet tudósa. A megélhetésre valót bájitalok, gyógynövények és afrodiziákumok kotyvasztásával keresi meg, bár az ambíciói jóval magasabbra törnek.   Ez a szívós kis törpe régebben kalandozóként élt, de néhány tragikus esemény után úgy döntött, hogy letelepedik, és most a Common Case (Közös Ügy) sóbányában vájárkodik.

Fordította / írta: Kwish
2004.08.14.