Főoldal
Bard's tale
Dragon Age
Gothic 3
KotOR
KotOR 2
Kult
Lionheart
NWN 2
The Fall
The Roots
The Witcher
Titan Quest
ToEE
Általános
Jellemzők
Engine
FAQ
Rendszerspeci

Játékvilág
Világ
Történet
Witcher
Felszerelés
Fajok
Karakterek
Szörnyek
Pillák

Háttérinfók
Interjuhék
Előzetesek
CommunityQ&A
IGN Blog
Fejlesztői izé
DevDiary

Galéria
Screens
Concepts
Posters
Models
Üdvözlet

Community Q&A
A Hivatalos Oldalon indult mozgalom, mely során a fejlesztők időről-időra megválaszolnak néhány rajongói kérdést... csak sorjában

  
2006.04.23. - Kwish

Kérdezz felelek a fejlesztőkkel #4
The Witcher oldalon a WW keretén belül napvilágot látott egy brutálisan hosszú ott hét oldalas) kérdezz-felelek, pontosabban interjuhé. Nekem nagyon bejött az anyag, még új dolgok is voltak benne...

Tovább..


2006.04.09. - Kwish

Kérdezz felelek a fejlesztőkkel #3
A The Witcher oldalon ismét napvilágot látott néhány kérdés-válasz a közösségi/fejlesztői Q&A sorozat részeként. Témák: minijátékok, RPG-jelleg, újrajátszhatósági érték, küzdőállások, sign-ok, dungeonok.

Tovább..


2006.03.16. - Kwish

Kérdezz felelek a fejlesztőkkel #2
A The Witcher oldalon megjelent a közösségi/fejlesztői kérdezz-felelek egy újabb darabja. Szerencsére az első esetnél sokkal több kérdéssel foglalkoznak. Témák: végjáték, behatolás (sicc!), moralitás (blőd), utazás, kitérés, loot, harcrendszer, engine. Not bad :-)

Tovább..


2006.03.02. - Kwish

Kérdezz felelek a fejlesztőkkel #1
Rendkívül áldásos módon a The Witcher esetében is megkezdték a közvetlen rajongói kérdések megválaszolását a fejlesztők. Naccerű. Első alkalommal három kérdésre kapunk választ, témák: tárgyak kezelése, véletlen összecsapások, spéci witcher tárgyak.

Tovább..