Főoldal
Bard's tale
Dragon Age
Gothic 3
KotOR
KotOR 2
Kult
Lionheart
NWN 2
The Fall
The Roots
The Witcher
Titan Quest
ToEE
Általános
Jellemzők
FAQ

Háttérinfók
Előzetesek

2004.05.20. - Kwish

Actiontrip és Gamedaily előzetes (04.05.14) csipegetés

Nah, ez már új dolgokat naggggyon nem tartalmaz, de van, amiről egy kicsit másképp mesélnek..


Az Actiontrip előzetesből a technikai rész leírását emelném ki:
A Dragon Age egy teljesen új 3D technológivál készült, ami teljes 3D kameramozgást tesz lehetővé. Ez nemcsak szebb, hanem nagy befolyása lesz a játékmenetre is. A játékvilág 3D megjelenítése függőleges mozgást is lehetővé tesz, és tényleges mélységet ad a képnek. Volt egy pár olyan kép, melyen látni lehet, hogy mi történik egy eltérő magasságban levő szinten. Az egyik képen például látni lehet, hogy miközben a karakterek átkelnek egy hídon, alant egymást ölik a népek. Bár ez nem látszik olyan lényegesnek sokkal hősiesebb távlatokat ad a játéknak, olyanokat, melyek a korábbi BioWare játékban nem voltak meg.

A másik fontos dolog az új 3D technológiával kapcsolatban, hogy modellenként olyan 2 millió poligont használ (feltehetőleg akkor, ha igazán közel zoomolsz), és hogy a karakterek animációját motion capture technikával készítették el, így a mozgás, és az akrobatikus elemek hihetetlen élesek, és életszerűek. Ha az ember kizoomol, az ember figyelme elkalandozik a részletesen kidolgozott karaktertől a az aprólékosan megtervezett belső és külső környezetre, ami még jobban elősegíti, hogy elmerüljünk a Dragon Age világában.


A Gamedaily elejtett egy érdekes új morzsát a játékmenetről:
A történetvezetés eltérő lesz aszerint, hogy a játékos milyen fajú és osztályú karaktert választ, ezek esetében eltérő lesz a motiváció, és a történet is. Részletes és gazdag történelemmel rendelkezik majd a világ, több ezer év írott történelem..


Forrás: Actiontrip preview és Gamedaily preview


(Vissza)




Frissebb kapcsolódó cikkek:

2006.12.09. - 1UP előzetes (06.12.07) szemezgetés
2007.01.04. - Klasszikus fantasy, de sötét és gonosz (német GameStar cikk)


Az összes kapcsolódó cikk felsorolása