Főoldal
Bard's tale
Dragon Age
Gothic 3
KotOR
KotOR 2
Kult
Lionheart
NWN 2
The Fall
The Roots
The Witcher
Titan Quest
ToEE
Általános
Jellemzők
FAQ

Háttérinfók
Előzetesek

2004.05.20. - Kwish

HomeLANFed előzetes (04.05.13) szemezgetés

És egy újabb előzetes, de ebből már télleg csak az új dolgokat..


A HomeLANFed képviselőinek bemelegítésképp néhány koncepció rajzot mutattak meg, véleményük szerint a Dragon Age stílusát meglehetősen nehéz besorolni, nem igazán látszik D&D inspirálta dolognak. Szerintük sokkal jobban hasonlít valamiféle Közép-keleti cuccra, a karakterek, lények rajzait tekintve, mintha a Szinbádból vették volna az ötletet.

A Dragon Age legnagyobb újítása (no, ez már volt más cikkben is, de hangsúlyozzuk a fontos dolgokat) a kapcsolgatás, mind a játékmenet, mind a nézet vonatkozásában harc közben. Normális esetben tipikus harmadik személyes RPG, de ebből lehet olyan taktikai nézet is, mint ami a BG sorozat darabjait jellemezte. Meglehetősen lenyűgöző volt, hogy az engine már most, a fejlesztés e korai szakaszában is jelentősebb framerate csökkenés nélkül kezelt egyszerre egy csomó karaktert, tevékenységet (még tűzgömbömket, villámlást is).. Ráadásul aszonták, hogy a grafika most még igen gyengus, és ezen jelentősen fejlesztenek.

A single player kampány várhatólag 40-50 órás időtartamú lesz. Eltérő a multiplayer kampány, és lesznek mod készítésre alkalmas eszközök.

Forrás: HomeLANFed preview


(Vissza)




Frissebb kapcsolódó cikkek:

2006.12.09. - 1UP előzetes (06.12.07) szemezgetés
2007.01.04. - Klasszikus fantasy, de sötét és gonosz (német GameStar cikk)


Az összes kapcsolódó cikk felsorolása