Főmenü
Frissítések
Hírek
Cikkek
Társoldal hírek
Végigjátszások

Aloldalak
Bard's tale
Dragon Age
Gothic 3
KotOR
KotOR 2
Kult
Lionheart
NWN 2
The Fall
The Roots
The Witcher
Titan Quest
ToEE
Társoldalak
WoW Hungary
Morrowind HQ
SW: Galaxies
Baldur.hu
Fallout HU
Dungeon Siege 2
Oblivion HQ

Egyebek
Linkek
Impresszum


Oldal:  előző oldal - 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 - következő oldal2006.05.06. - Kwish

NWN2 - Néhány szó a pre-E3 videókról

Az alábbi szösszenet a már korábban kihírezett videók alapján megszületett pre-E3 anyagok (IGN, Gamespy, GameSpot) szemezgetésével készült, szóval ha valakit igazán érdekel a dolog, nézze meg a videókat. Én persze csak a főbb gondolatokat, esetleg plusz/kiegészítő infót tartalmazó részeket szedtem elő (imho, aki követi a játékkal kapcsolatos híreket, ugorjon).


Tovább..


2006.05.06. - Kwish

Titan Quest - Fejlesztői blog #15, páncélok

Nos, egy mestervágással behoztam az elmaradásom, ímé a tennap (vagy tennapelőtt) megjelent TQ Vault-os blogocska. Kezdenek kifulladni a fijjuk, mert egyre rövidebbek az anyagok, ezúttal a páncélokról ejtenek pár szót.


Tovább..


2006.05.05. - Kwish

NWN2 - Képek, 4 új is van...

Már a hét elején megjelent néhány új kép a Hivatalos Oldalon, én is kitettem őket nagy nehezen, vigasztaljon minden érdeklődőt, hogy sikerült még négy (vagy öt?) újabb képet is beszerválni a Gamebanshee oldalról (az első pár kép lenne az érzéseim szerint újabb cucc).


Tovább..


2006.05.05. - Kwish

Titan Quest - Fejlesztői blog #14, vizuális effektek

Egyre jobban kezdek szétcsúszni a TQ Vault-on megjelenő fejlesztői blogokhoz képest. Szóval ez a cucc még a múlt héten jelent meg ott, és a vizuális hatások készítésével foglalkozik...


Tovább..


2006.05.03. - Kwish

Gothic III - RPG Codex interjuhé #1

Az RPG Codex a korábbi ígérethez híven lehozta a Gothic III interjuhé első részét. Az interjuhé második része az E3-at követő héten jelenik meg, a Piranha Bytes kérésének megfelelően. Nem akarták elvenni a meglepetést a NAGY eseménytől.


Tovább..


2006.05.03. - Kwish

NWN2 - CVG dumcsi Feargussal (csipegetés)

A Computer and Video Games leült Feargussal beszélgetni a játékról. Illetve Feargus esetében ezt az ember nem tudhassa, szó esik itt mindenről... mivel durva hosszú az anyag, húzom, ahol lehet. Nem mondanám, hogy túlságosan sokat (semmit?) meg lehet tudni belőle...


Tovább..


2006.05.02. - Kwish

Titan Quest - Shack News interjuhé

Ismét egy bázi hosszú interjuhé a Shack News jóvoltából, bár őszintén szólva, nem tudom, néhány minimális konkrétum említése mellett mennyivel lettünk okosabbak...


Tovább..


2006.04.30. - Kwish

Titan Quest - Gamebanshee interjuhé

A Gamebanshee is elkezdte megkülönböztetett figyelemmel kezelni a Titan Quest-et, s ennek apropóján egy rendkívül jól összerakott interjuhéval örvendeztették meg az érdeklődőket. Nem azt mondom, hogy forradalmian új dolgok derülnek ki, viszont a már említett dolgokról részletesebben mesél Michael Fitch, a THQ senior kreatív munkatársa. Néha lazultam a fordítási fegyelem tekintetében. Bocs.


Tovább..


2006.04.30. - Kwish

NWN2 - Válaszok a fejlesztőktől CU#9

Az NWN2 Hivatalos Fórumán megkésve bár, de törve nem kikerült a közösségi kérdezz-felelek újabb darabja. Ez is még craftolással foglalkozik... gyakran hosszabb a kérdés, mint a válasz... Emellett Shane nem is annyira homályosan utalgat arra, hogy szép hónapnak nézünk elébe.
Egyrészt a játék kiemelt szerepet kap az Atari standon az E3 során, másrészt májusban lesznek új képek, infó, chatet is szerveznek. Ha van olyan szerencsés fan site admin, aki kinéz az E3-ra, azzal még beszélgetni is leülnek.

Tovább..


2006.04.29. - Kwish

Titan Quest - Firing Squad interjuhé

A FiringSquad lehozott egy rövidke interjuhét, nem egetrengető a dolog, viszont kiderül belőle, hogy május 10-én kijön a demó, és júniusban "télleg" megjelenik a játék.


Tovább..


2006.04.28. - Kwish

Titan Quest - Fejlesztői blog #13, játékfejlesztés kezdőknek

A TQ Vault majd egy hete hozta le ezt a fejlesztői blogot, csak elsodort a WW3, no, mindegy, most itt van, de nem túl érdekes darab, mondhatni, szinte nem is a játékról szól...


Tovább..


2006.04.27. - Kwish

NWN2 - Néhány új kép

A GameSpot lehozott néhány új képet, és rendkívül kedves gesztusként billog nélküliek. 11 darab, de ebből csak néhány teljesen új... viszont én meg korábban nem tettem még be őket a Galériába, úgyhogy most csak tessék... Az újak között érdekes a gólemes (?), törpés, és a közeli totál a páncélos balfékről.


Tovább..


2006.04.26. - Kwish

The Witcher - Gyóntatószék

A fejlesztő csapat létrehozott egy külön aloldalt, a Gyóntatószéket, ami amolyan fejlesztői blognak tekinthető, és a játékkal, a játék elkészítésével kapcsolatban írnak majd ide a fejlesztők. A beköszöntőt követő első darab a demó készítés idegesítő voltát írja körül. Nekem érdekes volt :-)


Tovább..


2006.04.26. - Kwish

The Witcher - Helyszínek WW3#7D

Az IGN aktuális WW anyagában a CD Projekt képviselői röviden mesélnek arról, hogy miként is hozták létre a játék különféle helyszíneit. Szót ejtenek arról is, hogy miként módosították az Aurora enginet. Szép előtte/utána képekkel...


Tovább..


2006.04.25. - Kwish

Titan Quest - Eurogamer akármi szemezgetése

Az Eurogamer lehozott egy interjuhét a játékkal kapcsolatban, nem egyértelműen kérdezz-felelek, inkább egy előzetes, fejlesztői kommentekkel/idézetekkel. Mivel a legtöbb dolog már ismétlés, igen visszafogottan tálalom a dolgot.


Tovább..


2006.04.25. - Kwish

The Witcher - NW Vault interjuhé, háttérkép, blog... WW3#6D

Mostmár kezdem elveszíteni a fonalat, hogy a WW3 rendezvénysorozaton melyik nap mi történik, mindenesetre az NW Vault az ötödik napot jelölte meg rövid interjuhéja közzétételeként, a Hivatalos Oldal meg hatodiknak, no, mindegy... A www.thewitcher oldalra kikerült egy szép háttérkép is, illetve hírt adnak a fejlesztői blog indulásáról...


Tovább..


2006.04.24. - Kwish

Titan Quest - GameSpot hands-on

A GameSpot ismét lehetőséget kapott arra, hogy szórakozzon a játékkal, így összedobtak egy kicsit hosszabb cikkecskét az egyjátékos módról, a karakterosztályokról és skillekről, valamint az új, ázsiai helyszínekről. Mivel az anyagban elég sok olyan dolog elhangzik, ami már ismert, kissé rövidítem, és összefoglalom az egyes bekezdések fő gondolatait (vagy kihagyom, ha triviális dologról van szó).Tovább..


2006.04.23. - Kwish

The Witcher - Rajongói interjuhé, képek WW3#4D

The Witcher oldalon a WW szerencsére hétvégére se áll le, így ismét kikerült két képecske, és napvilágot látott egy brutálisan hosszú ott hét oldalas) kérdezz-felelek, pontosabban interjuhé. Nekem nagyon bejött az anyag, még új dolgok is voltak benne...


Tovább..


2006.04.22. - Kwish

The Witcher - Három új szörny WW3#2D

A The Witcher's Week második napján három lényről rántották le a leplet... az egyik, a már kiadott vázlatokból megismert striga, aztán ott van régi barátunk a wraith (azaz lidérc) és persze a warg nevű izomkutya... vagy mi.


Tovább..


2006.04.21. - Kwish

The Witcher - A witcherek múltja WW3#1D

Nos, ismét elindult a The Witcher’s Week rendezvény sorozat, mely egy héten keresztül ellátja az érdeklődőket néhány infóval, képecskével, kitudjamégmivel. Az első darab az IGN-en jelent meg, és a witcherek múltjáról regél. Az anyagot kiegészíti néhány grafikus mestermű (wallpaper, poster, kép -> e két utóbbi bekerült a Galériába is).


Tovább..

Oldal:  előző oldal - 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 - következő oldal