Főmenü
Frissítések
Hírek
Cikkek
Társoldal hírek
Végigjátszások

Aloldalak
Bard's tale
Dragon Age
Gothic 3
KotOR
KotOR 2
Kult
Lionheart
NWN 2
The Fall
The Roots
The Witcher
Titan Quest
ToEE
Társoldalak
WoW Hungary
Morrowind HQ
SW: Galaxies
Baldur.hu
Fallout HU
Dungeon Siege 2
Oblivion HQ

Egyebek
Linkek
Impresszum


Oldal:  előző oldal - 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 - következő oldal2005.12.20. - Kwish

NWN2 - Ferret interjuhé mán megint...

Az IGN RPGVault nekikezd az NWN2 komolyabb vizsgálatának. Hejje-hujja. Mivel is kezdenék ezt a témát, mint egy helyes kis Ferret Baudion (vezető fejlesztő) interjuhéval. Állítólag lesz még folytatás...


Tovább..


2005.12.20. - Kwish

NWN2 - NWNVault Obsidian beszámoló I.

Maximus az NWNVault-ról már korábban beharangozta, hogy meglátogatja az Obsidiant. Nos, a dolog megtörtént, s megjelent az élménybeszámoló első része. A nagyobbik része locsi-fecsi bevezető, utazási élmények, iroda leírás, így hanyagoltam, a maradékot tálalom... gyakorlatilag a már ismertetett demó leírása következik.


Tovább..


2005.12.14. - Kwish

Gothic III - Homokdűnék modellezése

A Gothic3 oldalon megjelent egy újabb fejlesztői napló, ami ezúttal a homokdűnék modellezésével foglalkozik. Érdekes, "kissé" technikai anyag, videóval és képekkel fűszerezve.


Tovább..


2005.12.14. - Kwish

NWN2 - Ferret interjuhé a CVG oldalon

A Computer and Video Games oldal lehozott egy interjuhét Ferret Baudion-nal. Nos, igazából a PC Zone készítette, mindegy. Nem annyira infódöntő (ső, egyáltalán nem), mint inkább emberi a cucc. Jófejek ezek a fejlesztők.


Tovább..


2005.11.28. - Kwish

Titan Quest - Gamespy előzetes a szerkesztőről

A Gamespy egy kicsit alaposabban szemrevételezhette a Titan Quest szerkesztőjét, és persze nem tudták megállni, hogy ne írjanak róla egy kis cikkecskét. Vagy mit. A bevezető rizsa egy részét kihagytam...


Tovább..


2005.11.20. - Kwish

Titan Quest - Gamespot előzetes szemezgetés

A Gamespot is frissítette a játékkal kapcsolatos információit. Feltehetőleg ugyanonnan jöttek az infók, mint az IGN esetében, így nagyon hasonló dolgokról írnak. Csak azokat a dolgokat szemezgettem ki, melyek az IGN anyagot kiegészítik.


Tovább..


2005.11.17. - Kwish

NWN2 - Feargus interjuhé a 1UP oldalon

A 1UP oldal felejthető előzetese mellett lehozott egy interjuhét FEargus Urquharttal, az Obsidian CEO-jával. Alapvetően a fejlesztésről szól a cucc, de azért NWN2 témákat érintve, úgyhogy nem mehettem el mellette szó nélkül...
(Értelmes szó nélkül lehet hogy mégis sikerült mellette elmenni :-P )


Tovább..


2005.11.15. - Kwish

NWN2 - IGN PC előzetes jóhóóóóó

Nos, beindultak a nagy dögök is. Az IGN PC jeles képviselője ellátogatott az Obsidian székhelyére és információkat gyűjtött. Hejje-hujja. Lássuk, van-e benne új dolog...
(Még akár azt is mondhatjuk, hogy van, hát mi van itt?! Ööö, bármilyen röhejesen is hangzik, még az IGN sem tudott az Obsidian/Atari keménykötésű csávók párosból új képeket kipréselni...)


Tovább..


2005.11.14. - Kwish

NWN2 - PC GameZone előzetes

A Computer & Video Games oldalon megjelent egy eszméletlenül rövid preview az NWN2-ről (még annak sem nevezném, csak eccerűen összehánytak valamit). Van benne egy meglepően pontatlan dolog, de hát mindegy, úgyis messze még a megjelenés... Lássuk.


Tovább..


2005.11.09. - Kwish

Titan Quest - IGN frissített előzetes

Az IGN PC-nek lehetősége nyílt egy pillantást vetni a Titan Quest-re, először az E3 óta, s friss élményeit egy kis cikkecskében összegezte. Frissek. Élmények.


Tovább..


2005.11.04. - Kwish

NWN2 - Eurogamer előzetes

Az Eurogamer lehozott egy előzetest a játékról. A szerző azzal kezdi kis szösszenetét, hogy bár szereti a fantasy RPGket, nem igazán ismeri a D&D világát... hogy miért is ír akkor az NWN2-ről? Hmm... nekem úgy tűnik, alapvetően az eszköztár keltette fel a figyelmét...


Tovább..


2005.11.03. - Kwish

NWN2 - Végre kinn a képek...

Nos, egy technikai malőrnek és némi időszűkének köszönhetően csak most kerültek ki az oldalra a múlt héten megjelent képek. Az NWN Galériában frissült az összes részleg, az Egyebek között megcsodálható az Obsidian Halloween üdvözlete is. Mer' mintha ezt még nem említette volna senki se nem.

2005.10.26. - Kwish

NWN2 - Képek és újabb scanek

Megjelent néhány igazi screenshot (Eurogamer.net), és néhány újabb scan (a német PC Games-ből) is a játékkal kapcsolatban. Megtalálhatóak az NWN2 Galéria Screens, illetve Egyebek részében. Most biztos megint lesz miről beszélni a Hivatalos Fórumban. Azért ezek már elég durva dolgok...

2005.10.22. - Kwish

NWN2 - Warlock tippek

Mint tudjuk, az NWN2 bevezet egy új alap karakter osztályt, a warlock osztályt. Ez valamiféle átmenet a varázslók és a harcosok között, mindkettőnél kevesebb és több is egy kicsit. Az alábbi cuccot WotC oldalán találtam, leírás arról, hogy mire is érdemes odafigyelni egy ilyen karakter kialakításánál.


Tovább..


2005.10.20. - Kwish

The Witcher - FoW: Két új koncepció...

A Hivatalos Oldalon a Feature of the Week session keretén belül megjelent a GC játékkiállításon kiadott sajtóanyag elülső, illetve hátsó borítóján szereplő két művészeti vázlat. Hmm, kicsit "humoros" ;-)


Tovább..


2005.10.19. - Kwish

Gothic III - Gamecloud interjuhé

A GameCloud elkapta egy interjuhé erejére a Gothic brand menedzserét, Stefan Bergert, és készített vele egy kisebb interjuhét. Őszintén szólva, nem robban szét a sok új információtól...


Tovább..


2005.10.07. - Kwish

Titan Quest - Gamebiz összefoglaló

A Gamebiz lehozott egy "lenyűgöző" előzetest a Titan Quest-ről. Lenyűgöző, mert úgy gondolják, ha valamit kétszer elmondanak (rosszul fogott az olló), és túlhalmozzák a jelzős szerkezeteket, akkor ez elég a cikk értékének növeléséhez… ettől függetlenül mivel "jó" áttekintést ad (a szinte nem is létező RPG elemekről is), lássuk.


Tovább..


2005.09.26. - Kwish

Fable: TLC - Ellenfelek frissítése 4.

Az IGN RPGVault leközölte az (úgy tűnik) utolsó részt a Fable ellenfelekkel kapcsolatban. Két nehézfiú, a minion, és a summoner semmit mondó bemutatását lehet megsasolni.


Tovább..


2005.09.24. - Kwish

Titan Quest - IGN RPGVault interjuhé I. rész

Az IGN RPGVault elcsípte az Iron Lore vezető fejlesztőjét, és berángatta egy többrészes interjuhé sorozatba. Őszintén szólva ebben az első részben én forradalmian új gondolatokkal nem találkoztam, talán a vége érdekesebb, ami a karakterről szól. Az tuti, hogy ez nem az én játékom lesz :-)


Tovább..


2005.09.23. - Kwish

Fable: TLC - Ellenfelek frissítése 3.

Az IGN RPGVault ismét bővítette az ellenségek körét, most (az imho rendkívül ocsmány) nimfákat és a hatalmas trollokat csodálhatjuk meg.


Tovább..

Oldal:  előző oldal - 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 - következő oldal