Főmenü
Frissítések
Hírek
Cikkek
Társoldal hírek
Végigjátszások

Aloldalak
Bard's tale
Dragon Age
Gothic 3
KotOR
KotOR 2
Kult
Lionheart
NWN 2
The Fall
The Roots
The Witcher
Titan Quest
ToEE
Társoldalak
WoW Hungary
Morrowind HQ
SW: Galaxies
Baldur.hu
Fallout HU
Dungeon Siege 2
Oblivion HQ

Egyebek
Linkek
Impresszum

2004.07.13. - Kwish

Fallout 3 - Nyugtatás indul


Az NMA oldal talált egy nyugi bogyónak vehető üzenetet a Bethesda fórumán.



A hivatalos sajtóközlemény igazából arról szólt, hogy a Bethesda megszerezte a jogokat a FO3, és a következő részek elkészítésére. A közlemény nem tartalmaz semmi lényegeset a játékkal kapcsolatban - egy egyszerű üzleti bejelentés. És ezt meg kellett tenni, mert fontos, s mert nemcsak egy társaságot érint.

Ez az információ teljesen új. Valami olyan, amit nagyon sokunk, itt a Bethesdánál csak néhány héttel ezelőtt tudtunk meg, és csak az elmúlt héten lett hivatalos. Nagyon elfoglaltak vagyunk ráadásul egy nem-Fallout projecttel is. Bármilyen infó arra vonatkozóan, hogy milyen FO3-at is fejleszt majd a Bethesda legjobb esetben is csak minimálisnak nevezhető, és feltehetőleg egy darabig csend lesz, mire bármit is hallhattok majd róla, mert őszintén szólva még ESÉLYÜNK sem volt arra, hogy egyáltalán végiggondoljuk, mit is kezdünk ezzel az új franchise-al.

Bármi, ami most a játékról elhangzik - a jellemzőkre, játékrendszerre, kamera stílusra, játékmenetre, platformra, ésatöbbire vonatkozóan - 100%-ban spekuláció. SEMMILYEN DÖNTÉS NEM SZÜLETETT MÉG A DOLOGGAL KAPCSOLATBAN. Kérjük, legyetek türelemmel. Amint többet tudunk, és felkészülünk a részletesebb leleplezésre, tudatjuk veletek. De ne legyetek meglepve, ha ez a nap nem mostanában jön el.

Forrás: NMA



Számomra nehezen hihető, hogy úgy vesznek meg egy licenszt, hogy még nagy vonalakban se tudják, hogy mihez kezdenek vele (azonkívül, hogy Yess, kifejlesszük a FO3-at!). Nah, mindegy. Remélhetőleg nagyon gyorsan kiböknek valamit igazi infót.

Mindenesetre számomra a fentieknek van egy olyan üzenete, hogy a felhördülés miatt a Bethesdások kissé összekapják magukat, leállnak a hüjegyerek-erről-még-nem-beszélünk-de-a-Morrowind-technológia-az-jó interjuhékkal, és átgondolják a dolgot.





Frissebb kapcsolódó cikkek:

2004.07.14. - Fallout 3 - Gamespot interjú
2004.07.14. - Fallout 3 - Bethesda és SPECIAL licensz (Nyugibogyó2)
2004.07.14. - Fallout 3 - Interjú a Telefragged oldalon
2004.07.18. - Fallout 3 - GamesPlanet mini interjuhé (04.07.16)
2004.08.13. - GameSpot: Feargus Urquhart interjuhé (04.08.11)

Korábbi kapcsolódó cikkek:

2004.07.12. - Fallout 3 - LESZ FALLOUT 3!!!


Az összes kapcsolódó cikk felsorolása