Főmenü
Frissítések
Hírek
Cikkek
Társoldal hírek
Végigjátszások

Aloldalak
Bard's tale
Dragon Age
Gothic 3
KotOR
KotOR 2
Kult
Lionheart
NWN 2
The Fall
The Roots
The Witcher
Titan Quest
ToEE
Társoldalak
WoW Hungary
Morrowind HQ
SW: Galaxies
Baldur.hu
Fallout HU
Dungeon Siege 2
Oblivion HQ

Egyebek
Linkek
Impresszum

2004.07.13. - Kwish

Fallout 3 - Szemezgetések innen-onnan


Az RPGdot.com-on lehoztak néhány fórum szemezgetést innen-onnan. Ezek egy kissé biztatóbbak, mint a PR mókus interjuhéja..


Gavin 'Kathode' Carter (Assoc. Producer) írta az RPGdot kommentjeiben:
Ez nem Morrowind lesz fegyverekkel, geeee.
Én is játszottam a Fallouttal, és szerettem a Fallout-ot, Todd is játszott a Fallout-tal, ő is szerette a Fallout-to. A cégnél egy csomó ember ismeri és szerette a játékot. Ha megtudom róluk, hogy nem játszottak vele, akkor rákényszerítem őket :-) Azok az emberek, akik azt hiszik, hogy soha nem tudunk majd túllépni a Morrowinden, ideje, hogy felébredjenek.


Az NMA találta ezt a bejegyzést a Bethsoft fórumán, Gary Noonan-tól (grafika):
A Bethesda egyik fejlesztője vagyok, és nagyon nagy Fallout rajongó. Játszottam az összes FO játékkal, a FO1-től kezdve a FOBOS-ig bezárólag. Nem tetszett annyira a FOBOS, vagy a FOT, de végignyomtam őket. A FO1 még most is az öt kedvenc játékom közé tartozik (és ebben nemcsak RPGk vannak). A ”meleg” humor, a groteszk akciók, és a pop kultúra, na és ugye a Pip Boy (ezt nem hagyhattam ki!) azok a dolgok, ami miatt a FO jobb minden más játéknál. Egyetértek azzal, hogy ezek nélkül egyszerűen nem létezhet a FO.
Nos, a tény az, hogy ez a hír, csak egy.. HÍR. Már egy jó ideje tudok róla, és nagyon izgatott vagyok, mióta belefogtunk az ügyletbe. ÉN FO rajongó vagyok. Ki tudna jobban dolgozni egy játékon, mint egy rajongó.. valaki, aki ismeri a játékot, tudja, hogy miről is szól, ismeri a hangulatot, ismeri a hátteret, és az atmoszférát. Most, mint egy új fejlesztő itt a cégnél, még mindig kicsit sokk alatt vagyok, és mindannyian arra áhítoztunk, hogy részesei legyünk a dolognak. Nem is tudom szavakba önteni, hogy mennyire vágytam erre a dologra.

Forrás: RPGdot



Nos, ami nekem ebből biztató, és talán egy kicsit pozitív, hogy mindenki azt hajtogatja, mennyire szerette az eredeti játékot (bár mondjuk ki nem szereti, és éppen ezért mennyire lényeges, hogy ezt hajtogatják?!)... Csak nem csinálnak akkor valami sz@rt? Ugye nem?




Frissebb kapcsolódó cikkek:

2004.07.14. - Fallout 3 - Gamespot interjú
2004.07.14. - Fallout 3 - Bethesda és SPECIAL licensz (Nyugibogyó2)
2004.07.14. - Fallout 3 - Interjú a Telefragged oldalon
2004.07.18. - Fallout 3 - GamesPlanet mini interjuhé (04.07.16)
2004.08.13. - GameSpot: Feargus Urquhart interjuhé (04.08.11)

Korábbi kapcsolódó cikkek:

2004.07.12. - Fallout 3 - LESZ FALLOUT 3!!!


Az összes kapcsolódó cikk felsorolása