Főmenü
Frissítések
Hírek
Cikkek
Társoldal hírek
Végigjátszások

Aloldalak
Bard's tale
Dragon Age
Gothic 3
KotOR
KotOR 2
Kult
Lionheart
NWN 2
The Fall
The Roots
The Witcher
Titan Quest
ToEE
Társoldalak
WoW Hungary
Morrowind HQ
SW: Galaxies
Baldur.hu
Fallout HU
Dungeon Siege 2
Oblivion HQ

Egyebek
Linkek
Impresszum

2007.01.11. - Kwish

Jade Empire - CES hands-on beszámolók


A CES rendezvényen néhányan kipróbálhatták a Jade Empire PCs verzióját, s bár nagy relevációkra senki se számítson, ímé, itt van röviden, mit is tartottak fontosnak kiemelni a szerencsések (FS: FiringSquad, GS: Gamespot). A képek még decemberiek (Gamespot)


  • FS: Megjelenés még mindig 2007 február (2K Games a kiadó).
  • FS: Új fegyverek, küzdő stílusok.
  • FS: A PC verzió legimpresszívebb sajátossága a vizuális megjelenítés.
  • FS: A karakter modellek inkább az alacsony poligonszámú cuccokra hajaznak, de általában véve a grafika nem tűnik olyan idejétmúltnak, mint amennyire az ember számítana rá egy két éves Xbox átdolgozástól. GS: bár a karakterek arca igen részletes, s megkülönbözteti egymástól a szereplőket, addig a testek elég szögletesek, darabosak első pillantásra.
  • FS: Billentyűzetről történik a mozgás irányítása (GS: a szokásos WSAD billentyűk szabályozzák a mozgást), míg az egérgombokat használhatjuk támadásra. Az egérgombokkal lehet aktiválni a különféle támadásokat, s az "E" billentyű segítségével lehet igénybe venni a különleges chi energiát / erőt annak érdekében, hogy még erősebbek legyenek csapásaink.

1280 x 960

1280 x 960

1280 x 960

1280 x 960

1024 x 768

  • GS: Bal és jobb egérgomb egyaránt, ha sokat klikkelünk a bal egérgombon, akkor azzal hosszabb és összetettebb lánc-támadást indíthatunk, amit viszont blokkolhatnak az ellenfelek. A jobb egérgombon való klikkelés egy hosszabb, de sokkal erősebb támadást eredményez, mely áttörhet az ellenfél blokkolásán, védelmén. Ha a bal és jobb egérgomb egyidejű lenyomásával területre ható támadást lehet indítani, ami ideális, ha az ember helyet akar csinálni az ellenfelek között. Gyógyítani a bal egérgomb lenyomásával tudja magát a karakter.
  • FS: A küzdő stílusok között épp úgy lehet majd váltogatni, mint az Xbox verzió esetében (GS: a megfelelő billentyűk nyomkodásával).
  • GS: Igazi nyerőnek tűnik a játék a PCn is.
  • GS: A kipróbált chi-re építő mágia-használó karakter visszahúzható karmokkal rendelkezett, mellyel összevagdoshatta az ellenfeleket.
  • GS: Néha lehetőség lesz más karakterekkel csapatot alkotni, s együtt lehet lenyomni az ellenfeleket.

Forrás: FiringSquad - CES: Jade Empire Special Edition Impressions; Gamespot - CES 07: Jade Empire: Special Edition Hands-OnFrissebb kapcsolódó cikkek:

2007.02.25. - Jade Empire - Gamespot értékelés (070223)

Korábbi kapcsolódó cikkek:

2006.11.02. - Jade Empire - FiringSquad interjuhé
2006.10.09. - Jade Empire - IGN PC interjuhé a PC verzióról
2006.05.11. - Jade Empire - Az aktuálissá vált PC verzió...


Az összes kapcsolódó cikk felsorolása