Főoldal
Bard's tale
Dragon Age
Gothic 3
KotOR
KotOR 2
Kult
Lionheart
NWN 2
The Fall
The Roots
The Witcher
Titan Quest
ToEE
Általános
Jellemzők
Rendszerspeci
Hivatalos FAQ
Rhomal FAQ

Világ
Lények
Helyszínek

Karakter
Jellem
Fajok
Alaposztályok
Presztízs
Skillek
Backgrounds

Játékmenet
Craftolás

3,5E D&D
Osztályok

Háttérinfók
Értékelések
Előzetesek
Interjuhék
CommUpdate
DevDiary

Galéria
Screenshots
Concepts
Modellek
Egyebek
Letöltések

Shadow Thief of Amn (Amn Árnytolvaja)

A szervezet, melyet "Árnytolvajok"-ként ismernek, a legnagyobb és legvirágzóbb tolvaj céh ami valaha is csak létezett. Sikere a céhek összefonódásának rendszeréből ered, melyek mindegyike a kettős cél - a profit és a hatalom - mellett kötelezte el magát. A szervezet főhadiszállásáról, Amn városából irányítják a Kard Parton és azon túl folyó bűncselekmények oroszlánrészét...

Az Árnytolvajok céhének tagjaként, egy árnytolvaj csupán a saját sameszait, társait, és feletteseit ismeri. Ez a szövevényes háló biztosítja a szervezet titkosságát, hiszen ha bárki a tagok közül fogságba is esik, csupán néhány másik embert képes elárulni.

KÖVETELMÉNYEK, FELTÉTELEK
Képességek Rejtőzködő (Stealthy)
Szakértelmek Blöff (Bluff) 3 szint, Rejtőzködés (Hide) 8 szint, Megfélemlítés (Intimidate) 3 szint, Lopakodás (Move Silently) 3 szint.
Speciális Amn Árnytolvaj Szervezetének tagja+7

OSZTÁLY-JELLEMZŐK
Életpont d6
BAB Közepes
Magas mentők Reflex
Fegyver jártasság Egyszerű fegyverek
Páncél használat Könnyű vértek
Skill pontok 6 + INT módosító

Osztály skillek Értékbecslés (Appraise), Blöffölés (Bluff), Alkímia (Craft Alchemy), Csapdakészítés (Craft Trap), Fegyverkészítés (Craft Weapon), Diplomácia (Diplomacy), Eszköz Hatástalanítása (Disable Device), Megfélemlítés (Intimidate), Hallgatózás (Listen), Műveltség (Lore), Lopakodás (Move Silently), Zárnyitás (Open Lock), Hárítás (Parry), Keresés (Search), Csapdaállítás (Set Trap), Bűvészkedés (Sleight of Hand), Észlelés (Spot), Provokálás (Taunt), és Elkerülés (Tumble)
Orvtámadás
Sneak Attack
Az első szinten az árnytolvaj megkapja az orvtámadás képességet, +1d6 sebzéssel. Ez teljesen megegyezik a Kalandorok azonos nevű képességével, és a hatása összeadódik azzal. Ez a képesség tovább javul +1d6-tal a harmadik és az ötödik szinten.
Halandzsa
Doublespeak
Az első szinttől kezdődően az árnytolvaj +2 módosítót kap minden Blöffölés és Diplomácia próbájához.
Bonusz Képességek
Bonus Feat
A második és negyedik szint elérésekor az árnytolvaj kap egy bonusz képességet, az alábbi listából: Éberség (Alertness), Vakharc (Blind-Fight), Harci Tapasztalat (Combat Expertise), Színlelés (Feint), Villámgyors Reflexek (Lightning Reflexes), Fürge Ujjak (Nimble Fingers), Szakértelem Fókusz (Skill Focus), Néma Varázslás (Silent Spell), Mozdulatlan Varázslás (Still Spell), Nyomolvasás (Track), Kecses Fegyverhasználat (Weapon Finesse), és Fegyver Fókusz (Weapon Focus).
Ösztönös Kitérés Uncanny Dodge A második szinttől kezdődően az árnytolvaj mindig megkapja az AC-hez a DEX módosítót, még akkor is, ha készületlenül érik.
Hírnév
Reputation
A harmadik szint elérésekor az árnytolvaj 10% engedményt kap minden kereskedőtől és további +2 módosítót minden Blöffölés (Bluff), Megfélemlítés (Intimidate) és Diplomácia (Diplomacy) próbájához a hírneve miatt.
Fejl. Öszt. Kitérés
Imp. Unc. Dodge
Az ötödik szinttől kezdődően az árnytolvaj ellen nem lehet orvtámadást végrehajtani, kivéve egy olyan karakterrel, amelynek összes szintje - amely garantálja az orvtámadást - legalább 4 szinttel magasabb az árnytolvaj szintjénél.


Fordította: Steve_Sum (MegaTHX!)

Fordította / írta: Kwish
2006.11.17.


Frissebb kapcsolódó cikkek:

2006.11.18. - Red Dragon Disciple (Vörös Sárkány Tanonc)
2006.11.18. - War Priest (Harci Pap)
2006.11.18. - Neverwinter Nine (Neverwinteri Kilencek)
2007.09.04. - Invisible Blade (Láthatatlan Penge) MotB
2007.09.09. - Arcane Scholar of Candlekeep (Candlekeepi Arkane Tudós) MotB

Korábbi kapcsolódó cikkek:

2006.11.14. - Harper Agent (Hárfás ügynök)
2006.11.14. - Divine Champion (Isteni bajnok)
2006.11.14. - Weapon Master (Fegyvermester)
2006.11.14. - Pale Master (Boszorkánymester / Nekromágus)
2006.11.12. - Assassin (Orgyilkos)


Az összes kapcsolódó cikk felsorolása