Főoldal
Bard's tale
Dragon Age
Gothic 3
KotOR
KotOR 2
Kult
Lionheart
NWN 2
The Fall
The Roots
The Witcher
Titan Quest
ToEE
Általános
Jellemzők
Engine
FAQ
Rendszerspeci

Játékvilág
Világ
Történet
Witcher
Felszerelés
Fajok
Karakterek
Szörnyek
Pillák

Háttérinfók
Interjuhék
Előzetesek
CommunityQ&A
IGN Blog
Fejlesztői izé
DevDiary

Galéria
Screens
Concepts
Posters
Models
Üdvözlet

2006.08.22. - Kwish

Games Convention 2006 - Napló

A 2006 lipcsei eseményről (elvileg) rendszeres frissítést ígérnek a fejlesztők. Ezt mondjuk kétlem, szerintem miután széttépték őket az érdeklődők, nem lesz már kedvük szórakozni az ilyesféle cuccokkal, de lássuk azért...

#1 bejegyzés (060822)

10 órás utazás után végül megérkeztünk Lipcsébe. Arra gondoltunk, hogy először pihenünk és erőt gyűjtünk, hogy aztán a következő nap megkezdhessük a komoly munkát. Jól végzett munkánknak köszönhetően igazán nagyszerű légkört sikerült kialakítanunk a standunkon, a különféle poszter és banner kihelyezésével. Minden nagyon jól néz ki, épp úgy, ahogy terveztük.

A vásár helyszínéről szerzett első benyomásaink nagyon pozitívak. Az épület jól légkondicionált, modern, és a személyzet igazán profi. Érdemes megjegyezni, hogy a mi termünkben a The Witcher helyszín a leghatásosabb és ez ragadja magához leginkább a figyelmet, köszönhetően a Geraltot és a játék logóját ábrázoló hatalmas bannernek. Egyszerűen szólva, a The Witcher rulZ!

Pillanatnyilag épp azt a bemutatót gyakoroljuk, melyeket a holnapi nap folyamán tartunk a világ legfontosabb magazinjai számára. Az újságírók láthatnak egy új teasert, a játék bevezető képsorainak nagyrészét, és talán még több, egyéb dolgot is...

Nézzetek be minden nap az oldalunkra, mert naponta lesznek frissítések, új fotók, cikkek, s holnap ott lesz a "hot hour" a fórumon, melyen kérdéseket tehettek fel a fejlesztőknek.

[Dziadu]
Konrad kicsit kiélvezi ezt a magányos pillanatot az erdőben (ami természetesen csak a bannerre van festve) Maga a CSAPAT, a kissé szégyenlős Dziaduval és Agaval, akik egy kicsit kilógnak a képből... Michal: Wow, pisztácia! A MI standunk miért nem így néz ki?!