Főmenü
Frissítések
Hírek
Cikkek
Társoldal hírek
Végigjátszások

Aloldalak
Bard's tale
Dragon Age
Gothic 3
KotOR
KotOR 2
Kult
Lionheart
NWN 2
The Fall
The Roots
The Witcher
Titan Quest
ToEE
Társoldalak
WoW Hungary
Morrowind HQ
SW: Galaxies
Baldur.hu
Fallout HU
Dungeon Siege 2
Oblivion HQ

Egyebek
Linkek
Impresszum

Morrowind HQ

MORROWIND HQ





A szerkesztők ismertetője:
A Morrowind HQ - ahogy a neve is jelzi - a "The Elder Scroll" sorozat harmadik részevél, a Morrowinddel, es azok kiegeszítőivel (Tribunal, Bloodmoon) foglalkozik. Magyarországon ez a sorozat, számunkra érthetetlen módon nem kapta meg a kellő figyelmet, és a szerintük őt illető elismerést. Ezen kivül 2003 őszén csupán egyetlen egy magyar nyelvű oldalt találtunk a témában, amelyet erős túlzással sem nevezhettünk volna "friss"-nek. Így aztán, az előbbi két ok által vezérelve úgy döntöttünk, csinálunk egy oldalt a kedvenc játékunknak is, teljesen önkéntesen, hobbi szinten. Így aztán pár hét alatt kész is lett a gumininja HQ csoport legújabb oldala, a Morrowind HQ, mely a napokban már a v2.0es verziónál tart.

Az oldal által nyújtott tartalmat talán két szóval lehetne összegezni: "Morrowindről minden". Hogy ez mit takar?
  • Először is a folyamatosan bővülő "Főbb és Egyéb küldetések" rovat leírásaiban megtalálható a játékban megtalálható Céhek, Frakciók, ősi Dark Elf Nagyházak és egyéb szervezetek küldetéseinek ismertetése.
  • Karakterlapok minden mennyiségben, az egyik legnépszerűbb rovatunk. Ebben, az oldal látogatói által beküldött játékoskarakterekkel, azok képeivel és adataival ismerkedhet az ember.
  • Másik igen népszerű nyilvántartás a Kincseskamra, melyben a játékban megtalálható kincsek és ereklyéket gyűjtjük össze, szintén látogatóink segítségével.
  • A játék igencsak egyedi rendszerét bemutató leírások - a karaktergenerálás mikéntjétől egészen a bonyolultabb alkímista receptekig - is sokat segíthet.
  • Rengeteg tipp és trükk vár a játékosra - legyen az gazdagodási, életbenmaradási vagy technikai irányú - ha bekukkant a "Tippek és trükkök" közé.
  • Folyamatosan bővülő mod ismertetőkben mindenki kereshet pluginokat a játékhoz, melyeket megpróbálunk képekkel és rövid élménybeszámolóval közreadni.
  • A játék háttértörténetéhez, történelméhez, hitvilágához kapcsolódik az "Elder Scrolls" rovatunk, melyben Mythos és LcE tollából olvashattok írásokat, novellákat, ismertetőket.
  • Letöltések között többnyire modok és hasznos pluginek találhatóak, melyeket teszteltünk és melyek ismertetőit el is olvashatjátok.
  • Az oldal Forumán kevés kerdés marad megválaszolatlan, szintén köszönhetően az oldalhoz kapcsolódó, igencsak segítőkész közösségnek.
  • És természetesen mindez csak a mai állapot, holnapra lehet valami új vár a látogatókra, ezért aztán érdemes visszanéznie annak, akit elvarázsolt a játék fantasztikus világa...
Az oldal frissítéseiről 2004.03.23-tól kezdődően olvashattok itt is..





Fordította / írta: Kwish
2004.03.23.


Korábbi kapcsolódó cikkek:

2005.08.26. - Morrowind HQ - ''Vérfarkasok éjszakája'' by Katz
2005.07.19. - Morrowind HQ - Morrowind Online?
2005.07.15. - Morrowind HQ - Sötét elf arcok + akrobatika
2005.05.26. - Morrowind HQ - Vámpír arcok...
2005.05.21. - Morrowind HQ - A "Csodaszép spinéket a játékba!" mozgalom sikerei


Az összes kapcsolódó cikk felsorolása