Főmenü
Frissítések
Hírek
Cikkek
Társoldal hírek
Végigjátszások

Aloldalak
Bard's tale
Dragon Age
Gothic 3
KotOR
KotOR 2
Kult
Lionheart
NWN 2
The Fall
The Roots
The Witcher
Titan Quest
ToEE
Társoldalak
WoW Hungary
Morrowind HQ
SW: Galaxies
Baldur.hu
Fallout HU
Dungeon Siege 2
Oblivion HQ

Egyebek
Linkek
Impresszum

2006.01.24. - DM Sir Patrick

A LostDales PW 27-én megnyitja kapuit


Egy baráti társaság gyűlt egybe, hogy önmaguk és más játékra vágyók számára egy olyan helyet alakítsanak ki ahol rendszeres jelleggel összegyűlhetnek és pótolhatják az asztali szerepjáték hiányát.
A szerveren egyszerre 15 fő tud játszani. A játékhoz szükséges mindkét kiegészítő (SoU, HotU, 1.66 patch) illetve még egyéb hasznos kellékek is, részletek itt.
A szerver használata díjtalan. Csupán annyit kérnek cserébe, hogy tartsátok tiszteletben, hogy ők mindezt kedvtelésből - saját szabadidejükből, saját pénzükből finanszírozzák, ám nem csak a saját szórakoztatásukra.

A szerver megnyitásának pontos dátuma: 2006.01.27 18:00



"Üdvözlünk Faerún világán, neves hősök és nagyhatalmú gonoszok földjén, mágia, rejtélyek és veszélyek birodalmában!

Bátor lovagok merészkednek be régóta halott zsarnokok kriptáiba dicsőséget és kincseket kutatva. Féktelen kalandorok lopakodnak városok félhomályos sikátoraiban zsákmányra lesve. Papok elhivatottan forgattják buzogányaikat és használják varázslataikat a vidéket fenyegető, iszonytató hatalmak ellenében. Ravasz varázslók kutatják át elbukott birodalmak romjait; félelem nélkül fednek fel titkokat, amelyek túl sötétek ahhoz, hogy mindenki megismerje őket. Sárkányok, óriások, gonosz népek, démonok, vad hordák és kimondhatatlan fertelmek rejtőznek rémületes labirintusok mélyén, végtelen barlangokban, rombadőlt városokban és a világ elhagyatott, vad helyein. Hősök vérére szomjaznak mindannyian.
Ez Faerűn földje; a szívdobogtató szépség és a legvénebb gonoszság kontinense. A te világod amit formálhatsz, uralhatsz védelmezhetsz és meghódíthatsz. Nemes hősök és mértéktelen gonoszság világa ez, mostantól te és társaid mindkét hatalmas társaságba beléphettek."



Mindenkit szeretettel várunk, aki jót akar játszani és képes elfogadni pár alapvető szabályt. Az Elveszett Völgyek legendái Forgotten Realms világán játszódik, ezen belül egyenlőre a Völgyvidék területét öleli föl, beleértve Sembia egy kis szeletét.

A játék és önmagunk lehetőségeihez képest, igyekeztünk tartani magunkat az eredeti világleíráshoz. Próbáltuk a játékot árnyalni, és kiegészítők segítségvel élvezetesebbé tenni a rajta való barangolást.
Légy bár ember, elf, félszerzet, törpe, pixie, vagy akár szutykos goblin... Kedvedre bejárhatod a városokat, gyalog, lóháton vagy akár hajón. Mesteségeket tanulva, hogy jobbnál-jobb fegyvereket/vérteket tágyakat készíthess magadnak. Mindezt teheted egyedül, vagy társaiddal egy valódi közösséget - klánt alkotva. Erődöket foglalva, vagy akár más klánokkal harcolva.
Tartalmas kikapcsolódást kívánunk mindenkinek, találkozzunk a szerveren és szórakozzunk jól.

Sir Patrick Goodman
LostDales Admin




Ui: Mellékelelek nektek pár képet kedvcsinálóként...





Frissebb kapcsolódó cikkek:

2006.08.18. - NWN - Darkness of Daggerford modul
2006.08.18. - NWN2 - Stronghold információk

Korábbi kapcsolódó cikkek:

2006.01.15. - NWN - Magyarított videók...
2005.11.05. - NWN - A megvalósult álom...
2005.08.05. - NWN - PotSC értékelés a Gamebanshee-ről


Az összes kapcsolódó cikk felsorolása