Főmenü
Frissítések
Hírek
Cikkek
Társoldal hírek
Végigjátszások

Aloldalak
Bard's tale
Dragon Age
Gothic 3
KotOR
KotOR 2
Kult
Lionheart
NWN 2
The Fall
The Roots
The Witcher
Titan Quest
ToEE
Társoldalak
WoW Hungary
Morrowind HQ
SW: Galaxies
Baldur.hu
Fallout HU
Dungeon Siege 2
Oblivion HQ

Egyebek
Linkek
Impresszum

2006.01.20. - Kwish

Mage Knight: Apocalypse - Janos Freeborn, a törpe harcos


A Mage Knight Apocalypse játékban (táblás játék ötletből megszülető RPG) meghatározott karakterek közül lehet majd választani, a Gamebanshee lehozta a következő arcot. Ismerkedjetek meg Janos Freeborn-al, a törpével.


HÁTTÉR
Janos születése előtt a családja már öt generáció óta rabszolgasorban sínylődött az atlanteai rabszolgahajcsárok kezében. De miután a törpéket felszabadították a Lőpor Forradalmárok (“Black Powder Revolutionaries“), Freeborn volt az első olyan gyermek családjában, aki nem láncok közé, hanem már szabadon született. A családnevét Stonemason-ről Freeborn-ra változtató Janos csatlakozott ahhoz a mozgalomhoz, mely céljaként az új törpe szülőföld megteremtését tűzte ki. Janos csakhamar széles körben ismert lett társai körében viselkedéséről, melyben három dolgot egyesített: a halál torkában tanúsított hihetetlen bátorságot, a rendkívüli elkötelezettséget, és ősapái eltökélt akaraterejét.
A szabadság ügyében tanúsított hite és hogy az elnyomás ellen harcolók bajnokaként nevezte meg magát, csakhamar az egyik legtüzesebb harcosává tették a Lőpor Forradalmároknak - aki kész volt bármire, hogy a feladatát elvégezze. Freeborn szerte a világon barátokat és szövetségeseket talált azzal, hogy sokkal jobban hitt a tettekben és a becsületben, mint az üres szócséplésben, s rendkívül hűséges volt mindenkihez, aki elnyerte bizalmát és tiszteletét.
Mikor Solonavi felkereste Janost és figyelmeztette arra a rémisztő veszélyre, mely nemcsak az új törpe fővárost, Silverholt-ot, hanem az egész világot fenyegette, tudta, hogy nincs választása. Ha valaki meg akarja menteni a világot, jobb eredményre vezethet, ha ért is a dologhoz. Janos számára ez azt jelentette, hogy neki magának kellett kézbe vennie a dolgokat. Egy pillantást sem késlekedve megtette fogadalmát Solonavinak, s nem nézett vissza...


1280 x 1024

1280 x 1024

1280 x 1024

1542 x 1000

1040 x 1024

KÉSZSÉGEK
Physical (Fizikai): A legtöbb törpe harcos hagyományos útja, ez a harcművészeti kiképzés a fejszék, és a zúzó fegyverek (buzogányok és pajzs) használatára vonatkozik, mint ahogy megtanítják a harcosokat arra is, hogy miként koncentráljanak a törpékben fellelhető mágia ellenállásra (s így jóval ellenállóbbá válnak a világban megtapasztalható mágiával szemben).

Guns (Lőfegyverek): A Forradalmat követően nem igazán lehetett olyan törpét találni, aki nem tudta, miként kell használni egy egyszerű karabélyt. De azok a harcosok igazán veszélyes ellenfelek, akik a lőfegyverek használatára specializálták magukat. Gyakorlatilag minden olyan fegyvert képesek használni, amely lőporral (black powder) működik. Bár nem kiváló céllövők, de képesek módosítani, átalakítani a lőszert, s így villanófénnyel elvakíthatják ellenfeleiket, szándékosan gellert adhatnak a lövedéknek, és robbanást képesek előidézni.

Explosives (Robbanószerek): Mikor nem volt elég fegyver a Forradalom idején, a törpék igen találékonyan a lőpor új hasznosítási módjait találták ki, s új szakértő csapatok alakultak. Nem csak az egyszerű robbanó-csapdák megalkotásának mesterei, de képesek olyan gránátokat is létrehozni, melyek mágikus elemeket is tartalmaznak - ezt az ún. varázskövek beépítésével érik el. Ezek az “őrült bombavető“ törpék nagyon hasznossá váltak napjainkra.

Forrás: Gamebanshee - Mage Knight: Apocalypse Character Reveal #2



Frissebb kapcsolódó cikkek:

2006.01.28. - Mage Knight: Apocalypse - Fejlesztői napló #1
2006.02.05. - Mage Knight: Apocalypse - Kithana of Uhlrik, nightblade
2006.02.07. - Mage Knight: Apocalypse - Képek a FileFront-on
2006.02.19. - Mage Knight: Apocalypse - Chela Huntress
2006.02.23. - Mage Knight: Apocalypse - IGN interjuhé #1

Korábbi kapcsolódó cikkek:

2005.12.10. - Mage Knight: Apocalypse - Sarus, Draconum varázsló
2005.11.24. - Mage Knight: Apocalypse - Worthplaying előzetes
2005.11.17. - Mage Knight: Apocalypse - 1UP mini-előzetes
2005.11.13. - Mage Knight: Apocalypse - GameZone interjuhé
2005.11.08. - Mage Knight: Apocalypse - Gamebanshee interjuhé (05.11.05)


Az összes kapcsolódó cikk felsorolása