Főmenü
Frissítések
Hírek
Cikkek
Társoldal hírek
Végigjátszások

Aloldalak
Bard's tale
Dragon Age
Gothic 3
KotOR
KotOR 2
Kult
Lionheart
NWN 2
The Fall
The Roots
The Witcher
Titan Quest
ToEE
Társoldalak
WoW Hungary
Morrowind HQ
SW: Galaxies
Baldur.hu
Fallout HU
Dungeon Siege 2
Oblivion HQ

Egyebek
Linkek
Impresszum

2005.10.18. - Kwish

Hellgate: London - Gamespy szemezgetés


A Gamespy is megjelentette a maga kis frissített előzetesét a Hellgate: London-nal kapcsolatban. Nos, ebből már télleg csak szemezgetés következik, mert alig-alig van benne új infó pl. a korábbi IGN előzeteshez képest... A megjelenési idővel kapcsolatban semmi biztató, felhívják a figyelmet a Blizzard-os gyökerekre ;-)


Nézzük csak, szóba kerül itt is a Templar nőstény ragadozó erotikus szépsége; a kétkezes fegyverviselés megoldása; a szigony fegyver, amivel a távoli ellenfeleket a pofozó sávba tudjuk rántani. Mint tudjuk egyszerre lehet majd közelharci és távolsági fegyvert is viselni. Említésre kerültek a Templarok által használható aurák is, bár új dolgokat nem tudtunk meg róluk (alapvetően tápoló hatások, de vannak az ellenfeleket gyengítő képességek is köztük).

Ami nekem nem volt annyira triviális:
  • A játék legnagyobbrészt FPS nézetben zajlik majd (ez a távolsági fegyverek látószöge), de nem kell túl sokat aggódni a célzás miatt. A legtöbb tűzfegyver ugyanis területre hat, egyszerűen csak rá kell mutatni velük az ellenfelekre, aztán zsumesz... az ellenfelek szemmel láthatólag úgyis nagy csapatokban támadnak. Nagy az esélye annak, hogy az ember meg is sebzi azt, amit látott.
  • Kicsit részletesebben említik a három eddig látható fegyvert. A Firebrand nevezetű cucc irányított rakéták raját szórja az ellen közé, melyek gyakorlatilag mindent megsemmisítenek, ami az útjukba kerül. Megkeresik a szétszórt célpontokat is, gyakran egyszerre találják el a földön kúszó ellenfeleket, és a repkedő ellenséget. Az Arc Jumper nevű cucc is elég meggyőző, ez egy elektromos plazma gömböt lő ki, amely ellenfélről-ellenfélre pattan, mint egy instabil molekula. A Firefly nevű fegyver pedig gyakorlatilag egy hordozható vulkán, magmát okád magából, ami gyakorlatilag mindent elég gyorsan eléget.
  • A tűzfegyverek elsöprő erejével szemben feltehetőleg lesz valamilyen kombó rendszer a közelharc hatékonyságának javítására. Ahogy szinteket lépsz, és egyre erősebb harci készségeket sajátítasz el, képes leszel nagyobb erejű, összekapcsolt kombótámadások létrehozására. Bár hogy ezek miként működnek majd, az nem került szóba.
  • Kicsit részletesebben beszélnek a koncentráció képességről. Ez hivatott megelőzni, hogy a játékosok egy időben élvezhessék minden addig megszerzett aurájuk hatását. Minél magasabb ennek a tulajdonságnak az értéke, annál több aktív aurája lehet a karakternek - és persze sok más egyéb mellett, lesznek olyan nagy erejű fegyverek is, melyekhez szükség lesz a koncentrációra. Bizonyos aurák magasabb szintű változatának aktiválása nagyobb költséggel történik, mint az alacsonyabb verzióké, ami kettős célt szolgál. Egyrészt a magasabb szintű játékosok nem tápolhatják fel alacsonyabb szintű társaikat. Másrészt garantálják, hogy az alacsonyabb szintű képességek is hasznosak lesznek a játék egésze során. Lehet például, hogy nem akarod karaktered felvértezni a legnagyobb védettséget biztosító tűzellenállást adó aurával, helyette inkább ennek alacsonyabb szintű változatát használod, ami bár gyengébb védelmet nyújt, de nem is lesz olyan drága.

Forrás: Miguel Lopez
Forrás: Gamespy - Hellgate: London (PC)






Frissebb kapcsolódó cikkek:

2005.11.04. - Hellgate: London - Worthplaying előzetes
2005.11.19. - Hellgate: London - Szörnyek évadja az IGN-től
2005.11.20. - Hellgate: London - GameVision.de interjuhé
2005.11.21. - Hellgate: London - Kimerítő interjuhé egy német fansite-ról
2006.01.03. - Hellgate: London - Gamespot update

Korábbi kapcsolódó cikkek:

2005.10.16. - Hellgate: London - Gamebashee interjuhé
2005.10.15. - Hellgate: London - Szemezgetések
2005.10.01. - Hellgate: London - Templar lovagnő képek
2005.09.16. - Hellgate: London - Képek
2005.09.08. - Hellgate: London - Rajongói interjuhé


Az összes kapcsolódó cikk felsorolása